Partybuszt állított be a MÁV vonatpótlónak Dombóvár és Pécs közéEgy órán át hallgatta az olvasónk az üvöltő zenét, illetve utasokat, amíg Pécsre ért a busz.
Bulvár

Partybuszt állított be a MÁV vonatpótlónak Dombóvár és Pécs közé

rtl.hurtl.hu

2023. május 25. 19:11

Egy órán át hallgatta az olvasónk az üvöltő zenét, illetve utasokat, amíg Pécsre ért a busz.

Furcsa meglepetés érte az rtl.hu egyik olvasóját, Budapestről Pécsre vonatozva: a Dombóvár – Pécs közötti szakaszra beállított vonatpótló buszként forgalomba állított partybuszra került csütörtökön, kora este.

Elmondása szerint a buszon üvöltött a zene, az utasok nemkülönben, a buszon villództak a fények, középen pedig ülések helyett egy bőrkanapé volt beállítva.

A zene leginkább a magyar partykultúra slágerei közül került ki. Olvasónkkal, amikor beszéltünk, akkor többek között a Valmar csodája, a Ki ez a lány üvöltött. Általában, ha valaki felül egy buszra, vonatra akkor az utazási feltételekben szerepel, hogy a többi utast ne zavarja, a központilag bömbölő zenék és utasok esetén nem tudni, mi az állami cég járatain az előírás.

A MÁV-ot megkeressük kérdéseinkkel, hogy árulják el, mi ez a busz egyáltalán.

A partybusz már pár napja jár az egyhónapos vágányzárral sújtott szakaszon, legalábbis ez a kép a Redditre négy napja került fel:

Nyitókép: A pécsi pályaudvar. Fotó: MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba.

#Bulvár#pécs#dombóvár#partybusz#vonatpótló#busz#pótlás

Címlapról ajánljuk