Bulvár

„Benne ragadtam egy leszbikus kapcsolatban, miután a férjem zöld utat adott”

rtl.hurtl.hu

2023. május 24. 10:21

A nő ki szerette volna élni biszexuális vágyait, azonban most szenved.

A The Sun szakértői csapata, a Dear Deidre ezúttal egy tanácstalan 34 éves nő kérdését válaszolta meg, aki a házassága mellett egy leszbikus kapcsolatot is fenntart.

A nő hét éve van együtt 37 éves férjével, aki engedélyt adott neki, hogy kiélje biszexuális vágyait házasságukban. A feleség egy ideig hezitált, hogy kihasználja-e a lehetőséget, azonban végül regisztrált egy randioldalra, és leszervezett egy találkozót egy gyönyörű nővel. A randi annyira jól sikerült, hogy már aznap a hálószobában kötöttek ki, és bár kapcsolatuk egy alkalmi légyottnak indult, azóta is együtt vannak. A házas nő névtelen vallomásában elárulta, hogy a szeretőjével ellentétben ő nem szerelmes, ezt azonban fél közölni a nővel.

Tudom, hogy nem fair, hogy megvezetem őt, de az utolsó dolog, amit szeretnék, hogy megbántsam őt

– üzente a Dear Deidre szakképzett munkatársának, majd tanácsot kért, hogy mi tévő legyen.

A Deidre válasza a következő volt:

Az őszinteség a legjobb politika. Minél tovább kerülöd az igazságot, annál jobban meg fogod bántani őt. Végül pedig csak elodázod az elkerülhetetlent. Jobb, ha elmondod neki most, minthogy még több idejét elpazarold

– írták a nőnek, majd azt tanácsolták neki, hogy koncentráljon inkább a házasságára, mert bármi, ami elveszi a figyelmét a férjéről, az egy potenciális veszélyforrás a kapcsolatukra nézve.

Nyitókép: stock-eye / Getty Images

#Bulvár#leszbikus#biszexuális#házasság#szerető

Címlapról ajánljuk