Bulvár

Horrorba torkollott a 39 éves anyuka törökországi plasztikája, egy lyuk lett a füle alatt

rtl.hurtl.hu

2023. május 24. 21:51

Beszámolt a kálváriájáról, 3 millió forintnyi pénzt dobott ki az ablakon.

A 39 éves Sharon Maxwell a Daily Mailnek mondta el, milyen horrorisztikus élményei voltak, miután Törökországban végeztetett el magán egy orrplasztikát. Sharon Maxwell, aki a skóciai Ayrshire-ből származik, tavaly októberben ellátogatott egy isztambuli klinikára, hogy arcplasztikát és orrműtétet végezzenek el rajta.

A 39 éves nő azt állítja, hogy a klinikán a kért beavatkozások helyett ráncfelvarrást végeztek rajta, amely magában foglalja a bőr kifeszítését az arc feszesítése érdekében. A legnagyobb gond az, hogy Sharon nem kapta meg azt, ami miatt elutazott Isztambulba: az orrához egyáltalán nem nyúltak.

Beszélt arról is, hogy milyen borzalmakat látott a klinikán, ahol ő is beavatkozáson esett át. Állítása szerint rengeteg olyan beteg volt, akik hetek óta tartó, rendszeresen visszatérő fertőzések miatt szenvedtek. De látott olyan mellplasztikán átesett nőket is, akiknek az implantátumok átszúrták a bőrüket. 

A nő nem kevesebb, mint 7000 fontot (közel 3 millió forintnak megfelelő összeget) költött, igaz, ebben benne volt a repülőjegy és a szállás is. Az ilyen eljárások külföldön sokkal olcsóbbak lehetnek, mint az Egyesült Királyságban, így tömegével utaznak a szépülni vágyók a térségbe, jegyzi meg a Daily Mail.

Maxwell azt is sérelmezte, hogy beavatkozás előtti érzéstelenítést a folyosón végezték el.

Miss Maxwell azt állítja, hogy a sebészek valójában nem végezték el a kért orrműtétet, mert ugyanúgy nézett ki az orra a beavatkozás után, mint azelőtt. Az volt a hab a tortán, hogy a klinikán valójában nem arcplasztikát hajtottak végre a nőn, hanem csak arcfelvarrást, ami sokszor azt jelenti, hogy a zsírt és a szöveteket eloszlatták az arcán és a nyakán.

A rossz arcfelvarrás miatt a nőnek a füle alatt egy lyuk keletkezett, mert oda már nem jutott elég bőr. Ennek a korrigálására feltehetően újabb plasztikai műtétre lesz szüksége, de azt már vélhetően nem Törökországban fogják elvégezni.

Nyitókép: illusztráció / Pexels

#Bulvár#brit#anya#plasztika#törökország#plasztikai sebészet

Címlapról ajánljuk