Bulvár

Marics Petit nem lehet megállítani, már a második bombázót hódította meg azóta, hogy szakítottak Tóth Andival

rtl.hurtl.hu

2023. május 20. 14:34

Márciusban szakítottak Tóth Andival, még évekig nem vágyik komoly kapcsolatra.

Marics Peti a Blikk szerint „megállás nélkül csajozik”, amióta márciusban szétmentek Tóth Andival, és barátai szerint nem éppen a komoly kapcsolat lehetősége lebeg a szeme előtt. 

Előbb egy a klipjében szereplő fiatal, barna hajú táncoslánnyal, majd Kovács Gyopár színésznővel hozták hírbe.

Bár úgy tűnt, Tóth Andival – aki nemrég melltartóban ment bulizni, és megőrültek érte a rajongók – komolyan gondolták, Maricsot mindig is nagy csajozóként emlegették, most pedig egy éven belül már a harmadik szépséget hódítja meg.

Az említett táncoslánnyal, aki a Miss World húsz döntősének egyike volt, csak néhány hétig tartott a románcuk, új kiszemeltje a 24 éves Kovács Gyopár színésznő. Ő is szerepel Marics Peti duója, a ValMar még nem bemutatott klipjében: Marics menyasszonyát játssza. A két fiatal gyakran szívecskézi egymás posztjait a közösségi médiában, de abban a színházban is pletykálnak róluk a lap szerint, ahol Kovács dolgozik.

A klipből már közzé is tettek egy forgatási részletet a Redditen:

 

Kovács Gyopárt a lap nem érte el, Marics viszont nem cáfolta, de nem is erősítette meg, hogy viszonya van a színésznővel. Most nyugalomra van szüksége – mondta.

Azt a zenész egyik barátja mondta el, hogy Peti most nem komoly kapcsolatot keres.

Az Andival való szakítás után esze ágában sincs megállapodni, a munka mellett szórakozni akar és élvezni az életet. Ez persze nem zárja ki azt, hogy szívesen ismerkedik csinos hölgyekkel, és enged a kísértésnek. 

Pár hete maga Marics is azt mondta a Blikknek, hogy jelenleg nem foglalt a szíve, és még öt-tíz évig nem is lesz az.

#Bulvár#Marics Peti#tóth andi#szakítás#csajozás#hódítás#flört#párkapcsolat

Címlapról ajánljuk