Bulvár

A Meghant és Harryt védő biztonsági cég feje szerint egyre veszélyesebb játékot űznek a hercegi párral

rtl.hurtl.hu

2023. május 18. 12:32

A paparazzik piros lámpán át, forgalommal szemben hajtottak, hogy kiderítsék, hol szállt meg a házaspár, akiket egy rendőrőrsre menekítettek.

Meghan Markle és Harry herceg „majdnem halálos” autósüldözése kapcsán megszólalt az a Thomas Buda is, aki annak a cégnek a feje, amelynek az a feladata, hogy védje a házaspárt. 

A paparazzik azt akarták kideríteni, hol szállt meg a házaspár, miközben New Yorkban tartózkodtak. Pont piros lámpát kaptak, közben gyalogosok mentek át a zebrán. Behajtottak a 34. utcába a szembejövő forgalommal szemben

– mondta az esetről Buda.

Chris Sanchez, a házaspár biztonsági csapatának tagja, a CNN-nek azt nyilatkozta, hogy az eset valóban riasztó volt. Sanchez szerint „ő még soha nem látott ehhez hasonlót, a szituáció nagyon kaotikus volt.”

A házaspár megijedt, de akkor már megkönnyebbültek, amikor visszatértek a szálláshelyükre. Sanchez szerint több ember is veszélybe került az üldözés során, tragédiával is végződhetett volna az eset.

Thomas Buda az eset kapcsán megjegyezte: egyre veszélyesebb macska-egér játékot űznek a házaspárral. Közölte: a biztonságiak átvitték a herceget és a hercegnőt a 67. utca 19-es számú rendőrőrsére. Buda elmondása szerint a párost végül akkor sikerült kimenekíteni, amikor a rendőrségnél éjféli műszakra érkezők miatt keletkezett egy kis hely, ahol ki tudták őket vinni a forgalomba.

Harry és Meghan durva élményeiről ebben a cikkben írtunk bővebben, itt pedig az is megnézhető, hogyan kezdődött az üldözés.

Nyitókép: AP Photo / Peter Dejong, File

#Bulvár#meghan markle#harry herceg#autósüldözés#veszély#thomas buda

Címlapról ajánljuk