Bulvár

Durván nekiestek a kommentelők, ezért hat év után megborotválkozott az OnlyFans sztárja

rtl.hurtl.hu

2023. május 17. 14:44

Az OnlyFans modell elárulta, hogy a súlygyarapodás miatt kevésbé érezte magát kívánatosnak, és a kommentelők is zaklatták, ezért végül borotvát ragadott.

Hat szőrtelenítésmentes év után borotvát ragadott Fenella Fox, a 29 éves bristoli OnlyFans-sztár, mert úgy érezte, a kommentelők nyomást helyeznek rá a közösségi médiában – írja a Daily Star.

Fenella természetes megjelenésével lett híres modell az OnlyFansen, miután tudatosan nem borotválkozott, ezzel jelentős követőtábort is szerzett magának. Kezdetekben nem érdekelték a negatív visszajelzések, de miután betegsége miatt felszedett pár kilót, elvesztette az önbitalmát, és sokkal érzékenyebb lett a negatív megjegyzésekre.

Így végül elege lett, és leborotválta testét.

Először csak a karjait borotválta le, aztán mindenhol szőrtelenített. Állításai szerint folyamatosan bántották, undorítónak nevezték a kommentelők, amiért a természetességet preferálja. A modell hozzátette, szerinte a legtöbb nő nem élvezi a rendszeres szőrtelenítéssel járó terhet, de a nagy társadalmi nyomás miatt mégis megteszik.


Fenellának egy másik modell azt is megemlítette, hogy a testszőrzet sokkal rosszabbul áll valakinek, ha túlsúlyos, ezért addig nem akarja újból megnöveszteni testszőrzetét, amíg nem lesz vékony.

Nyitókép: Fenellas Corner / YouTube

#Bulvár#OnlyFans#sztár#modell#szőrtelenítés#borotválkozás#természetesség

Címlapról ajánljuk