Bulvár

Aggódnak Opitz Barbi barátai: Nem gondoltam volna, hogy a történtek után kaphat még esélyt a fiú

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. május 16. 6:30

A tavaly decemberi emberrablásos balhé után jó ideig csend volt az énekesnő háza táján, de most ismét Opitz Barbiről és szerelméről szólnak a hírek.

Hosszú ideig tartó csend után ismét Opitz Barbi és barátja Albert kapcsolatáról cikkeznek a lapok. Mint arról már vasárnap beszámoltunk, arra utalnak a jelek, hogy a tavaly decemberi emberrablásos balhé után megint együtt van a két fiatal, annak ellenére, hogy a fiatal énekesnő családja nem nézi valami jó szemmel ezt.

Most a Borsnak megszólalt Barbi egy barátja, aki már lehet, hogy nem is a barátja, mivel tavaly december óta nem beszéltek. Az illető azt nyilatkozta a lapnak, hogy Barbi barátai aggódnak érte:

Megdöbbenve látom, hogy ismét együtt van Alberttel. Nem gondoltam volna, hogy a történtek után kaphat még esélyt a fiú, de úgy tűnik, Barbi máshogy gondolta

– fogalmazott az egykori barát, aki szerint Barbi hónapokkal ezelőtt, egyik pillanatról a másikra tűnt el az életükből. 

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20 számon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található: http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.

Nyitókép: RTL Reggeli

#Bulvár#opitz barbi#énekesnő#párkapcsolat

Címlapról ajánljuk