Bulvár

Annoni Zita az anyaságról: Én is szívesen pihennék egyben nyolc órát, de szerintem ez még várat magára

rtl.hurtl.hu

2023. május 12. 13:55

Gianni felesége kéthónapos babájukról mesélt.

Annoni Zita idén márciusban adott életet Gianni Annonival közös második kisfiának, aki a Gregorio Ádám nevet kapta. A kétgyermes édesanya most kéthónapos babája mellől szabadult el egy kis időre, amiről a Blikk számolt be.

Ilyenkor nagyon minimális a kimenő – szerencsére a nagyszülők besegítenek – sietnem is kell vissza a picihez. A két hónapos Gregorio Ádám márciusban született, és még nincs átaludt éjszakánk, picike még hozzá. Bár a két és fél éves bátyja, Gianfranco Máté ennyi idősen már végigaludta az éjjelt. Persze én is szívesen pihennék egyben nyolc órát, de szerintem ez még várat magára

– mesélte a fotós, aki egyelőre még a kis Gregorióval tölti az éjszakát, míg Gianfranco a saját szobájában hajtja álomra a fejét, az apukájuk pedig külön alszik, hogy másnap reggel kipihenten mehessen dolgozni. Zita ugyanakkor kiemelte, hogy milyen sokat segít neki Gianni a gyerekek körüli teendőkben.

Az természetes, hogy az alvás részét én viszem. Nyilván én tudom etetni a kisbabát, rám van most a legnagyobb szüksége

– mondta Zita, aki azzal is eldicsekedett, hogy nagyobbik fia nem féltékenykedik kistesójára, sőt reggelente bebújik az anyukája és öccse mellé az ágyba, és simogatni is szokta a picit.

Természetesen azért szól, hogy először őt vigyem le kakaózni, és csak utána jöjjek vissza a piciért. Ilyen apróságok előfordulnak, de fontos számunkra, hogy a nagy is megkapja a kellő figyelmet, de a következetes fegyelmet is. Hiszen a nagyobb lesz a kicsi példaképe, ő lesz a minta, őt követi majd mindenben.

A fotósként dolgozó Zita néhány napja a Reggeliben mesélt a kétgyermekes létről, az erről készült videót itt lehet visszanézni:


Nyitókép: Reggeli / RTL

#Bulvár#annoni zita#gianni annoni#gyerek#alvás#baba#debreczeni zita

Címlapról ajánljuk