Bulvár

Melania Trump a szexbotrány kellős közepén közelebb érzi magát a férjéhez, mint korábban bármikor

rtl.hurtl.hu

2023. május 11. 14:08

Donald Trump felesége szerint a férje első kormányzása alatt óriási sikereket ért el és reméli, hamarosan újra vezetheti Amerikát. A kampány sikerét pedig nem akarja a véletlenre bízni.

Donald Trump felesége újra first lady szeretne lenni, ezért Melania teljes erőbedobással beszállt férje kampányába. Azt mondta, közelebb érzi magát Donhoz, mint valaha, ami nemcsak a frissen kirobbant szexbotrány árnyékában megdöbbentő kijelentés, hanem mert fotók és videók sokasága örökítette meg az elmúlt években, hogyan utasítja vissza rendszeresen férje közeledését: arrébb löki a felé nyújtott kezet vagy épp nem mellette, hanem több méterrel mögötte sétál. 

Trumpot a napokban büntették 5 millió dollárra szexuális zaklatásért, amit még a 90-es években követett el egy újságírónő ellen. Nemi erőszakkal is vádolták, ez azonban nem bizonyosodott be. Trump fellebbez az ítélet ellen. Erről az RTL Híradó is beszámolt:


A Trump házaspár barátai is azt állítják, hogy Donald sugárzik Melania mellett, és mióta felesége melléállt, magabiztosabbá vált. A PageSixnek nyilatkozó Trump-közeli barátok szerint Melania jobban részt fog venni az aktuális elnökválasztási kampányban, mint legutóbb. 

Melania Trump interjút adott a Fox News Digitalnak és azt mondta, ha visszatérnek a Fehér házba, ő továbbra is arra fókuszál majd, hogy megteremtse a biztonságot és gondoskodást a gyerekei számára, hogy nyugodtan tanulhassanak és fejlődhessenek.

A férjem óriási sikereket ért el első kormányzása során. Támogatom őt, és reménnyel tekintünk a jövőbe, hogy szeretettel és erővel vezethetjük Amerikát 

– mondta Melania Trump.

Arról, hogy a bíróság bűnösnek találta Donald Trumpot a szexuális zaklatási ügyben, Melania egy szót sem ejtett az interjú során.

Nyitókép: JNI / Star Max / GC Images / Getty Images

#Bulvár#melania trump#donald trump#elnökválasztás#szexbotrány#kampány

Címlapról ajánljuk