Bulvár

Itt a bejelentés: kiderült, mihez kezd Schobert Norbi a visszavonulása után

rtl.hurtl.hu

2023. május 9. 12:22

A fitneszguru elárulta, hogy mivel foglalkozik majd a jövőben.

Egy szombaton megjelent közleményből derült ki, hogy a GVH negyvenmillió forintos bírságot szabott ki Schobert Norbi cégének, amiért több szempontból is megtévesztették a fogyasztókat. A Norbi Update tulajdonosa ezután közösségi oldalán fakadt ki, majd a Blikknek úgy nyilatkozott, hogy „eddig bírtam, visszavonulok”.

Norbi kedd reggel a Rádió 1 Balázsék című műsorában mesélt a részletekről és jövőbeli terveiről.

A kommunikációtól vonulok vissza egyrészről, nem fogok a Facebookon videókat közzétenni, és az egészséges ételekről sem fogok posztolni, mert erre már jogszabályilag nem lesz lehetőség

– kezdte Schobert Norbi, aki szerint „az EU-s jogszabályok olyan szinten szigorodtak, hogy bárkit feljelenthetnek, aki egészséges terméket reklámoz”. Majd hozzátette, hogy „a jogszabály az elmúlt öt évben a diabetikus termék elnevezést is megszüntette”.

És hogy mihez kezd a médiától való visszavonulás után?

Én a családommal foglalkozom majd a következő időszakban. Van három nagyon tehetséges gyerekem, és a feleségemet fogom támogatni. Én a Rékára 10 évet szánok, hogy mögötte álljak üzletileg, emberileg, hogy segítsem a munkáját. (...) Megpróbálom a céget nem elengedni

– mondta elérzékenyülve Norbi, akinek 30 nap áll rendelkezésére, hogy megfizesse büntetését, ugyanakkor bízik benne, hogy tud részletfizetést igényelni.

Én tényleg elfásultam ebben az egész történetben, 30 éve kezdtem a fitnesszel foglalkozni, 26 éve vagyok a médiában, azt gondolom, elsőként csináltam Magyarországon 20 éve a hozzáadott cukrot nem tartalmazó pudingot, stb.

– nyilatkozta a rádióban a Schobert család feje, aki a jövőben is szeretne nyilvános edzéseket tartani, mert úgy érzi, hogy sikerült felépülnie a stroke-jából.

Nyitókép: Fókusz / RTL

#Bulvár#schobert norbert#schobert norbi#norbi update#bírság#visszavonulás#család#fitnesz

Címlapról ajánljuk