Bulvár

Taylor Swiftet máris lencsevégre kapták új pasijával

rtl.hurtl.hu

2023. május 8. 16:54

A lakására tartottak.

A Taylor Swift és Matty Healy kapcsolatáról szóló pletykák beigazolódni látszanak, ugyanis az énekesnőt és friss pasiját le is kapták, miközben egy autóban utaztak – írja a Daily Mail. Az énekesnő nashville-i koncertje után éjjel fél 1 körül érkeztek meg az énekesnő lakásához, amikor lefotózták őket.

A portál által megszerzett fényképek nem az egyetlen jelei annak, hogy a két énekes között valóban van valami. A Daily Mail felvételén látszik, ahogy Matty Taylor Swift barátaival, köztük Gigi Hadiddal, bulizik az énekesnő koncertjén, csodálattal a szemében.


A Sun szerint a páros már nem sokat vár a nagy bejelentéssel, az informátor szerint Matty Healy az énekesnővel közösen fog előadni két dalt:

Taylor és Matty már hetek óta tervezgetik a bejelentésüket, és nagyon izgatottak miatta. Egyikük sem akar titkokat, vagy bármit is rejtegetni. A terv az, hogy Matty a show közben felmegy a színpadra, és előad két dalt. Beszélgetnek majd kicsit a közönséggel, és úgy tervezik, hogy valamilyen publikus érzelemkinyilvánítással erősítik meg a híreket. De semmiképp sem lesz túl nyálas.


Nyitókép: John Shearer / TAS23 / Getty Images for TAS Rights Management

#Bulvár#taylor swift#matty healy#kapcsolat#fotó

Címlapról ajánljuk