Bulvár

Taylor Swift máris bepasizott?

rtl.hurtl.hu

2023. május 4. 12:38

Egy szintén híres énekessel jöhetett össze.

Ahogy beszámoltunk róla, Taylor Swift és Joe Alwyn 6 év után szakítottak. Az énekesnőt azonnal elkezdték összekombinálni Fernando Alonsóval, aki látszólag reagált is a pletykára. Most egy újabb férfival hozták összefüggésbe az énekesnőt, aki nem más, mint az 1975 nevű zenekar frontembere, Matty Healy – írja a Page Six.

A Sun forrásai szerint a páros őrülten szerelmes egymásba annak ellenére, hogy még csak kevesebb, mint két hónapja vannak együtt:

Még nagyon korai, de olyan természetesen megy minden. Először nagyjából 10 éve randiztak, de csak nagyon rövid ideig, nem tudták összeegyeztetni az időbeosztásukat

– mondta a forrás. 

Azt is elárulta, hogy mindkét énekes turnézott az elmúlt időszakban, így keveset találkoztak, és leginkább Face-Time-on tartották a kapcsolatot. Annak ellenére, hogy Taylor Swift előző kapcsolatát maximális titoktartás övezte, a forrás szerint ezúttal nyíltan fel szeretnék vállalni a románcukat. 

Taylor Swift jelenleg is turnézik, a következő koncertje Nashville-ben lesz, ahol a forrás szerint már az új párjával is megjelenik majd.


Nyitókép: Ethan Miller / TAS23 / Getty Images for TAS Rights Management

#Bulvár#taylor swift#párkapcsolat#matty healy#románc#szakítás

Címlapról ajánljuk