Bulvár

Megérkezett VV Márió és VV Lissza első, eredetileg OnlyFansre szánt szexi fotója

rtl.hurtl.hu

2023. május 4. 9:41

A ValóVilág 11. évadának szerelmespárja úgy döntött, inkább közkinccsé teszik az intim képeket.

VV Márió és VV Lissza, azaz Hestegék áprilisban indították el közös OnlyFans-oldalukat, majd kevesebb mint 24 óra elteltével bejelentették egy rtl.hu-nak adott exkluzív interjúban, hogy törlik a profiljukat a tartalom-előfizetési szolgáltatóról. Döntésük hátterében több tényező is szerepet játszott:

  • féltek, hogy rámehet a kapcsolatuk,
  • nem szerettek volna meztelen felvételeket közzétenni magukról.

Annyira benéztük ezt az egész OnlyFanst. Teljesen azt hittük, hogy meg fogunk élni a fehérneműs képekből, de hát egyáltalán nem. Mások olyan tartalmakat raknak fel, amiben rendesen szexelnek. Mi nem fogunk feltölteni ilyeneket. Semmiképpen nem akarunk átmenni ebbe az intim vonalba. Rájöttünk Márióval, hogy ezek nagyon nem mi vagyunk. Lehet, hogy hülyének leszünk nézve, hogy egy napig sem tartott a karrierünk, de legalább gyorsan rájöttünk a dolgokra

– nyilatkozta Lissza, majd hozzátették, hogy az eddig elkészült fehérneműs képeiket, amiket eredetileg OnlyFansre szántak, az Instagram-oldalukon fogják megosztani követőikkel.

Most úgy tűnik, hogy megérkezett az első szexi fotó a párosról, amin Lissza egy strasszkövekkel díszített fekete necc bodyban ül a félmeztelen (vagy talán teljesen meztelen) Márió ölében.

Ahogy egymásra nézünk ❤️‍🔥

– írták az intim pillanatot megörökítő képhez, amit alább lehet megtekinteni.


Nyitókép: Instagram @hestegmario

#Bulvár#vv lissza#vv márió#OnlyFans#félmeztelen#fehérnemű

Címlapról ajánljuk