„Annyira benéztük ezt az egész OnlyFans-t” – VV Lissza és VV Márió megbánták, hogy belevágtak az OnlyFans-beA VV11 szerelmespárja kevesebb mint 24 óra leforgása alatt gondolta meg magát, és már hibának tartják, hogy beregisztráltak az oldalra, ezért hamarosan törölni fogják profiljukat.
Bulvár

„Annyira benéztük ezt az egész OnlyFans-t” – VV Lissza és VV Márió megbánták, hogy belevágtak az OnlyFans-be

rtl.hurtl.hu

2023. április 28. 15:48

A VV11 szerelmespárja kevesebb mint 24 óra leforgása alatt gondolta meg magát, és már hibának tartják, hogy beregisztráltak az oldalra, ezért hamarosan törölni fogják profiljukat.

VV Márió és VV Lissza – akik nemrég közös tetoválást csináltattak – csütörtökön elindították OnlyFans-oldalukat, ahova rögtön két fehérneműs képet is feltöltöttek magukról. Úgy tűnik azonban, a ValóVilág 11. évadában feltűnt villalakók nem gondolták át alaposan, mivel jár majd mindez, és már a posztolás pillanatában elbizonytalanodtak döntésük helyességében. A magukat csak Hestegéknek szólító páros úgy döntött, egy nap után törli OnlyFans-profilját. Döntésük okairól először az rtl.hu-nak meséltek részletesen. 

Gondolkodtunk nagyon sokat ezen az OnlyFans-en, hogy mi legyen, hogyan legyen. Nem tudtuk szerintem – se a Lissza, se én –, hogy milyen hátulütői vannak, mivel járhat, mit is kell csinálni

– kezdte Márió, aki szerint sem az ő, sem Lissza imidzsébe nem fér bele az, amit az oldal megkövetel, ráadásul úgy érezték, hogy a kapcsolatuk is veszélybe kerülhet.

Nem tudom, meddig tudnánk eltűrni, hogy én fiúkkal beszélgetek, ő meg lányokkal. Egyikünk sem nézné jó szemmel, és nem akarom, hogy ez a kapcsolatunk rovására menjen

– mondta Lissza.

Azt gondoltuk amúgy, annyi a lényeg, hogy képeket kell felölteni, ami nem muszáj, hogy annyira intim legyen. Teljes mértékben abban a tudatban voltunk, hogy normális képekkel is lehet csapatni az OnlyFans-t

– folytatta a srác, aki baklövésnek tartja, hogy beregisztráltak az oldalra.

Annyira benéztük ezt az egész OnlyFans-t. Teljesen azt hittük, hogy meg fogunk élni a fehérneműs képekből, de hát egyáltalán nem. Mások olyan tartalmakat raknak fel, amiben rendesen szexelnek. Mi nem fogunk feltölteni ilyeneket. Semmiképpen nem akarunk átmenni ebbe az intim vonalba. Rájöttünk Márióval, hogy ezek nagyon nem mi vagyunk. Lehet, hogy hülyének leszünk nézve, hogy egy napig sem tartott a karrierünk, de legalább gyorsan rájöttünk a dolgokra

– fűzte hozzá Lissza, aki állítólag már a fotózáson is szégyenlős volt a fényképész jelenlétében.

Bár már most sokan feliratkoztak Hestegék tartalmaira, úgy döntöttek, hogy hamarosan törölni fogják profiljukat.

Semmiképpen nem szeretnénk folytatni. Ennyi volt a mi OnlyFans-es pályafutásunk. A világon mi voltunk a legrövidebb OnlyFans-es couple duó. Mind a ketten hibát követtünk el ezzel, hogy mi ezt felvállaltuk és elkezdtük

– nyilatkozta a lány, aki azt is elárulta, hogy a fotózáson készült fehérneműs képeiket, amikkel OnlyFans-karrierüket is berobbantották, hamarosan Instagramon fogják közzétenni.

Nekik ugyan nem jött be az OnlyFans, ennek ellenére nem ítélik el azokat a villatársaikat, akik ezt a módját választották a pénzkeresésnek.

Én abszolút nem ítélem el az idei évadból az OnlyFans-eseket. Mindenkinek a saját élete, és mindenki úgy csin, ahogy szeretné. Úgyhogy hajrá, csapassák!

– mondta Márió, Lissza pedig egyenesen kalapot emel OnlyFans-es villatársai előtt.

Valakinek ez belefér, de ettől nem lesznek rossz emberek. Ugyanúgy szeretem őket, de nekünk ez nem fér bele.

VV Lissza és VV Márió legutóbb a Reggeliben meséltek szerelmük alakulásáról, ahol Farkas Alexa azt tanácsolta nekik, hogy ne a nyilvánosság előtt éljék a kapcsolatukat:


Nyitókép: Instagram @hestegne_lissza

#Bulvár#vv lissza#vv márió#OnlyFans

Címlapról ajánljuk