Bulvár

Jó tíz nappal a koronázás előtt kiköltözött, hogy az első sorban lehessen, két sátra és egy méregdrága kamerája bánta

rtl.hurtl.hu

2023. május 4. 21:24

Most már vécére sem mer elmenni a hűséges alattvaló.

A leghűségesebb alattvalók nem akarnak lemaradni az évszázad talán legnagyobb eseményéről, ezért lesátraztak, hogy a lehető legközelebb legyenek a ceremóniához. A történelmi eseményhez kapcsolódó ajándéktárgyak is jól fogynak, sokat adnak el a napelemmel működő, táncoló Károly-figurából, van olyan üzlet, ahol naponta négyszer töltik fel a készletet – számolt be korábban a Fókusz.

Most azonban arról hallani, hogy a Buckingham-palota előtti kempingelés lehet, hogy nem a legjobb buli a világon. Legalábbis nem azon megszállott számára, aki már tíz nappal az esemény előtt kiköltözött a helyszínre. A Chelsea városából érkezett Patrick McCrossan már egy kempingszékben alszik, mivel két sátrát is ellopták, írja a Daily Mail.

A sátrak mellett egy 670 fontos, az z 280 ezer forint értékű GoPro-t, és több telefontöltőt is elloptak tőle annak ellenére, hogy a hétvégén már rekordszámú, 11 500 rendőr van ügyeletben Londonban. A férfi úgy emlékszik vissza, hogy a tolvajok kilesték, mikor indul vécére, és akkor csaptak le. Éppen ezért már tart attól, hogy elhagyja telephelyét a dolgát végezni.


Nyitókép: A háromnapos hivatalos látogatáson Németországban tartózkodó III. Károly brit király pezsgőt iszik az ő és a felesége, Kamilla királyné tiszteletére a német elnök által adott díszvacsorán a berlini államfői rezidencián, a Bellevue-palotában 2023. március 29-én. Fotó: MTI/EPA/Getty Images/ANDREAS RENTZ / POOL

#Bulvár#koronázás#Buckingham-palota#lopás#királyi család#iii. károly#sátor#kamera

Címlapról ajánljuk