Bulvár

Schobert Lara szeme előtt csak egy cél lebeg: minél előbb új életet kezdeni

rtl.hurtl.hu

2023. április 27. 10:28

Az édesanyja, Rubint Réka nyomdokaiba lépő lány alig várja, hogy önálló órákat tarthasson, és elköltözhessen a szüleitől.

Schobert Lara az elmúlt évben Hollandiában élt korábbi barátjával. Schobert Norbi és Rubint Réka lánya külföldön szerzett tapasztalatairól a Best magazinnak mesélt.

Élveztem, hogy amíg a volt párom dolgozott vagy iskolában volt, addig én otthon lehettem, s a tanulás mellett főztem, mostam, takarítottam. Utólag örülök, hogy mertem önállósodni és leválni a szüleimről. Ezt a részét annyira élveztem, hogy ha mindez nem külföldön történik, valószínűleg a szakítás után nem a régi gyerekszobámba költözöm, hanem maradok az új lakásban. 

Ugyanakkor jólesik, hogy annak ellenére, hogy anyukámék nagyon féltettek, iszonyú büszkék rám, hogy képes voltam helytállni, és ezt el is mondják. A szeretetük, a biztatásuk nagyon sokat jelent” – mondta Lara, aki édesanyja példáját követve ősszel már saját órákat is tarthat. 

A lányt ma egy cél hajtja, ami mindennél nagyobb motiváló erő számára:

Minél hamarabb elvégzem az iskolát, és önálló órákat tartok, annál hamarabb új életet kezdhetek. A következő cél, hogy elköltözzek a szüleimtől.

Nyitókép: Reggeli / RTL

#Bulvár#schobert lara#költözés#hollandia

Címlapról ajánljuk