Bulvár

Megvan, kivel jött össze Varga Judit volt férje

rtl.hurtl.hu

2023. április 25. 6:21

A sportvilágban nem ismeretlen a hölgy neve.

Mint arról beszámoltunk, márciusban derült ki, hogy Varga Judit igazságügyi miniszter és férje, Magyar Péter válnak. Magyar azt írta: „majd 18 évvel a megismerkedésünk után az utóbbi két hónapban egyértelművé vált, hogy a közös utunk Judittal véget ért”.

Néhány napja Magyar egy olyan fotót posztolt, amelyen egy barna hajú hölggyel Prágában bújnak össze. Akkor azt írta: „Amikor egy ajtó bezárul, a Jóisten kinyit egy ablakot. Itt van az a lány, aki tudja...”

A Blikk információi szerint a hölgy Vogel Evelin belsőépítész. Mint írják, a reklámszakmában, enteriőrfotózásban és tervezésben is jártas üzletasszony maga is édesanya. A legendás Vogel család tagja: édesapja a vízipólós Vogel Zsolt, a felesége, Pásztor Zsófia a Ferencvárosban kézilabdázott, válogatott is volt. Evelin mindkét öccse, Simon és Soma is sikeres vízilabdások, előbbi az Egerben játszik, míg az FTC kapusa Európa-bajnok, Bajnokok Ligája-győztes és olimpiai harmadik.

Nem gondolom, hogy a magánéletem közérdeklődésre tartana számot, de igen, az értesülés helyes

– írta a lapnak Magyar Péter.

Nyitókép: Varga Judit igazságügyi miniszter, mellette férje, Magyar Péter a madéfalvi veszedelem 259. évfordulóján tartott megemlékező misén a székelyföldi Madéfalván, a Szent Anna-kápolnában 2023. január 7-én. Fotó: MTI/Veres Nándor.

#Bulvár#varga judit#igazságügyi miniszter

Címlapról ajánljuk