Bulvár

Sokkoló: 16 éves tinit vett el a 65 éves polgármester, a kislány anyja másnap zsíros állást kapott a városházán

rtl.hurtl.hu

2023. április 25. 15:10

Állítólag alig egy nappal az esküvő után már ki is nevezték a lány édesanyját kultúráért felelős titkárrá a polgármesteri hivatalban. 

16 éves lányhoz ment hozzá egy 65 éves brazil polgármester, majd egy nappal az esküvő után már elő is léptethette az édesanyját a város kulturális titkárává – írja a Daily Star.

A brazil Paraná államban található Araucaria település polgármestere, a 65 éves Hissam Hussein Dehaini a hírek szerint a múlt hónapban vette feleségül a tizenéves Kauane Rode Camargót. A gimnazista lány tavaly vett részt a város szépségversenyén, majd a tizenéves kategóriában dobogós helyet ért el.

A beszámolók szerint egy társadalmi célú eseményen ismerkedett meg a polgármesterrel. A brazil Vogue arról írt, hogy a lány pont abba a katonai iskolájába jár, amely intézmény ráadásul a polgármester felügyelete alá tartozik. Hissam második ciklusát tölti városvezetőként, tavaly vált el a második feleségétől.

Állítólag egy nap sem telt el az esküvő után, már előléptették a lány édesanyját, aki a polgármesteri hivatalban dolgozik.

A városvezetés nem kommentálta a házasságot, a polgármester a sajtó megkeresésére sem válaszolt azonnal. Mint kiderült, a törvény előtt nem volt akadálya az egybekelésüknek: a brazil polgári törvénykönyv szerint ha a párok elmúltak 16 évesek, akkor házasságot köthetnek, de mindkét szülőnek vagy gondviselőnek áldását kell adnia az esküvőre.

Nyitókép: Getty Images

#Bulvár#brazil#idős#polgármester#tizenéves#lány#házasság#előléptetés

Címlapról ajánljuk