Bulvár

Komplikációkban meghalt a 22 éves színész, aki 12 plasztikai beavatkozáson esett át, hogy úgy nézzen ki, mint kedvence

rtl.hurtl.hu

2023. április 25. 11:19

A fiatal srác a BTS egyik tagjára szeretett volna hasonlítani, végül ez okozta a vesztét.

Saint Von Colucci 22 éves korában vesztette életét egy dél-koreai kórházban egy műtéti komplikáció következtében, vasárnap reggel – tudatta a hírt a Daily Maillel a színész sajtósa, Eric Blake.

Van Colucci, aki 2019-ben költözött Kanadából a K-pop birodalmába, hogy ott építse fel karrierjét. Szombaton feküdt kés alá, hogy eltávolíttassa a tavaly novemberben beültetett állkapocs implantátumát. A kockázatos beavatkozást követően a színész azonban elkapott egy fertőzést, majd intubálni kellett, órákkal később pedig életét vesztette.

Az elmúlt 12 hónapban Von Colucci 12 plasztikai műtéten esett át, amikre összesen 220 ezer dollárt, vagyis körülbelül 75 millió forintot költött. A beavatkozások között volt arcplasztika, orrműtét, szem- és szemöldök felvarrás, valamint ajakcsökkentés is.

A színész menedzsere szerint Saintnek nem volt könnyű munkát találnia Dél-Koreában, mert nyugatias megjelenése miatt diszkriminálták őt a forgatásokon, ezért szeretett volna változtatni a külsején. Az elhunyt színész utolsó munkája a nyolc epizódból álló koreai drámasorozat volt, ami a Pretty Lies címmel fog megjelenni, és amiben a 27 éves Jimint, a Grammy-jelölt BTS K-pop banda énekesét alakítja majd.

#Bulvár#BTS#plasztikai műtét#halál#fertőzés#komplikáció

Címlapról ajánljuk