Bulvár

Molnár Anikó a Hősök terén nyalja ki annak az újságírónak a seggét, aki mutat róla egy szexvideót

rtl.hurtl.hu

2023. április 19. 8:53

Kiszámolta, mennyi adót kell befizetnie erotikus képei után.

Molnár Anikó felindultan szólt követőihez az Instagramon. Az ügy előzménye, hogy a napokban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elárulta, hogyan kell adózni az OnlyFans közösségi oldalon közzétett felnőttképek után. Illetve azt is, hogy bekeményítenek, ha nem adóznak az erotikus tartalmakat árusító modellek.

Úgy tűnik, egyes lapok ezt a Molnár Anikó nevét nem is tartalmazó hírt összekötötték a modellel, sőt azt állították, hogy emiatt ő bajban van, mert a NAV felfigyelt a „szexvideóira”. Csakhogy a NAV nem rá figyelt fel, a modell hónapok óta teljesen nyilvánosan vállalja, hogy erotikus képeket (nem szexvideókat) oszt meg magáról. Ez egy legális tevékenység.

Molnár Anikó felháborodva üzent a cikket jegyző újságírónak: az nem rossz hír, hogy egy jövedelmet szerző embernek adóznia kell. Vagy ha igen, akkor az újságíró is bajban van.

Nyugodjatok meg, tök jól vagyok

– mondta.

Egyúttal hangsúlyozta, hogy egyáltalán nincsen rossz helyzetben, éppen masszőrhöz megy, mert túldolgozta magát kertjében. Azt is elárulta, hogy felkereste könyvelőjét, és kiszámolták, mennyi adót kell befizetnie tevékenysége után, ezt pedig már meg is tette. Arra is felszólította a félrevezető cikkeket megjelentető újságírókat, hogy ne hergeljék ellene az embereket. Szerinte ilyen tartalmakat lehet gyártani,  

de egyébként meg egyetlenegy szexvideót mutasson már egyetlenegy újságíró, mert annak a seggét a Hősök terén fogom kinyalni. Aki mutat nekem egy szexvideót, egy pornóvideót.

 

#Bulvár#molnár anikó#OnlyFans#nav

Címlapról ajánljuk