Bulvár

Kiskorúval csinált szexvideót egy olasz OnlyFans-sztár

rtl.hurtl.hu

2023. április 17. 11:51

Nem figyelt eléggé. 

Majdnem komoly bajba sodorta magát egy olasz OnlyFans-sztár, aki egyik rajongójával készített szexvideót, amit később törölnie kellett, mert kiderült, a kiválasztott srác még nem volt 18 éves – jelentette a helyi sajtó.

Michelle Comi elmondta, lehetőséget adott előfizetőinek, hogy közösen csináljanak egy felnőtt videót, és végül hosszas folyamatot követően kiválasztott egyet.

Találkoztunk, minden jól ment, és fel is vettük a videót.

A felvételt azonban törölnie kellett. Ugyanis miután elkészült, kiderült, hogy a szerencsés előfizető még nem volt 18 éves. Comi elmondta, ez volt az első alkalom, hogy ilyet csinált, és a kiválasztott férfival nem íratta alá a felvétel előtt a megfelelő iratokat.

Comi közölte, hogy most egy újabb partnert keres a videóhoz, és hozzátette, reméli, hogy a 2005-ben született előző partnere „jól érezte magát” a felvétel közben.

Michelle Comi azután kezdett OnlyFans-karrierbe, hogy korábbi munkahelyén, egy milánói rákkutató intézetben, ahol 1400 eurós fizetésért dolgozott adminisztrátori munkakörben, már az Instagram-oldala miatt is folyamatosan szekálták. A nő az olasz sajtónak korábban elmondta, egyáltalán nem bánta meg a karrierváltást, ami jelentősen növelte a bevételeit.

Nyitókép: Instagram / Michelle Comi

#Bulvár#OnlyFans#kiskorú#szexvideó

Címlapról ajánljuk