Bulvár

Elválik a férjétől egy nő, mert a férfi sunyiban egy menhelyre vitte a macskáját

rtl.hurtl.hu

2023. április 15. 15:47

A férj szerint hátborzongató volt a kötelék a cica és a felesége között, aki úgy vélte, hogy halott apja reinkarnálódott az állatban.

A Redditen osztotta meg történetét az amerikai nő, aki arról is kérdezte a többi felhasználót, hogy nem reagálta-e a túl a dolgot, amikor úgy döntött, beadja a válókeresetet, amiért a férje a tudta és belegyezése nélkül egy menhelyen adta le a macskáját.

A nő két éve fogadta örökbe a cicát, hogy segítsen neki feldolgozni az apja elvesztését. A mentett állat akkor még olyan kicsi volt, hogy elfért a tenyerében, ő pedig – bár elismeri, hogy sokaknak ez biztos őrültségnek hangzik – valóban hisz abban, hogy Benji az apja reinkarnációja.

„Amikor a szemébe nézek, többet érzek, mint egy macskát. Olyan, mint egy emberi lélekkel született macska. (…) Még ha őrült is vagyok, megnyugtat a gondolat, és nem látok benne semmi rosszat. Két év telt el a halála óta, és Benji megmentett. Ő a legjobb társ, akit csak kívánhattam” – írta.

A férjet azonban megrémítette felesége kötődése a macskához, és kínosnak találta, hogy a nő azt hiszi, egy házillatba költözött az apja lelke. Olyannyira, hogy amikor az asszony legutóbb elutazott, a férfi megpróbált megszabadulni a macskától.

Mikor a nő hazatért és kétségbeesetten keresni kezdte kedvencét, a férfi előbb csak sunyított, majd azt állította, hogy Benji az egyik munkatársánál van, akivel családilag el szoktak járni vacsorázni.

Amikor a munkatárs a telefonban azt mondta a nőnek, hogy nem hajlandó visszaadni a macskát, az asszony a rendőrséggel kezdett fenyegetőzni, ezután derült ki, hogy az állat valójában nem is a kollégánál van, hanem a helyi állatmenhelyre adta le a férje.

A nő azonnal a menhelyre sietett, visszaszerezte a cicáját, majd mérgében a nővéréhez költözött, és elhatározta, hogy elválik, a férjével azóta sem találkozott. „A férjemnek nem volt joga ehhez, a macska mindig is csak az enyém volt. Örökbe fogadtam, felneveltem, törődöm vele. Benji még soha nem élt át ilyesmit, és csak elképzelni tudom, mekkora stresszt érez most.”

A hozzászóló Reddit-felhasználók többsége megnyugtatta a nőt, hogy helyesen döntött, amikor úgy döntött, hogy véget vet a házasságának.

Kép: Pexels

 

#Bulvár#macska#állatmenhely#reinkarnáció#reddit#Életmód

Címlapról ajánljuk