Bulvár

Matthew McConaughey bevallotta, hogy nem kötötte be a biztonsági övét, amikor zuhanásba kezdett a repülője

rtl.hurtl.hu

2023. április 12. 15:46

Egy komoly turbulencia miatt több mint 1200 métert zuhant a repülője.

Az Oscar-díjas színész közel egy hónap után emlékezett vissza az egyik repülőútjára, ami a beszámolója alapján megállná a helyét akár egy Top Gun jelenetben is. Matthew McConaughey március elsején a Lufthansa 469-es járatával repült Texas államból Frankfurtba, a gép pedig hatalmas turbulenciába került – írja a Ladbible.

A veszélyes helyzet miatt a repülő több mint 1200 métert zuhant és kényszerleszállást hajtott végre Virginiában, majd hét embert kórházba kellett szállítani. Matthew McConaughey egy podcastben mesélt a megrázó élményről:

A tálcám volt az, ami a helyemen tartott. Nem volt bekapcsolva a biztonsági övem, és nem volt erre figyelmeztető jelzés sem, mielőtt turbulenciába kerültünk

– vallotta be. A színész elmesélte, hogy a vészhelyzetben a gép utasai különbözőképpen reagáltak: volt, aki síri csendben figyelte az eseményeket, és volt, aki a sokk hatására nevetésben tört ki.

A színész számára a nyugalmat egy szintén a fedélzeten utazó pilóta barátja jelentette, aki biztosította róla, hogy a repülőgépeket rengeteg tesztnek vetik alá, így biztos lehet benne, hogy kibírja az extrém körülményeket is.

A turbulencia utáni állapotokról a színész felesége is beszámolt Instagram oldalán:


Nyitókép: Tim Warner / Getty Images

#Bulvár#matthew mcconaughey#vallomás#biztonsági öv#repülő#zuhanás

Címlapról ajánljuk