Bulvár

Harry herceg dühös lett, miután kiderült: Károly nem veszi fel Meghan Markle-t a királyi család fizetési listájára

rtl.hurtl.hu

2023. április 8. 14:59

Állítólag ez volt az alapkonfliktus, amelyből annyi más vitás ügy fakadt a brit királyi családon belül.

Állítólag Harry herceg „feldühödött”, miután Károly király (az eset idején még herceg volt) megtagadta, hogy felvegye Meghan Markle-t a királyi család fizetési listájára, állítja a legújabb botránykönyv, amit Robert Jobson egykori királyi tudósító jegyez, írja a New York Post. 

A Királyunk című könyv szerint Károly úgy indokolta a döntését, hogy Kamillát és Vilmos növekvő családját is ebből a büdzséből tartják el, így Harry feleségének költségeire már nem marad elegendő keret.

Ez feldühítette Harryt

– írja Jobson, aki Ken Wharfe-vel, Diana korábbi testőrével már két könyvet is írt a hercegnőről, valamint a királyi családról.

Az könyv szerint amikor a királynőhöz is eljutott a konfliktus híre, az uralkodó megkérdezte Károlytól, hogy miért nem vették fel Markle-t a listára. Károly ekkor csak annyit felelt:

ő nem egy bank.

Jobson szerint a Harry és a család többi tagja közötti konfliktusok közül a legtöbb ebből az összetűzésből fakadt. A szerző azt is leírja, hogy Katalin hercegné rendkívül hűvös volt Meghannel, emiatt pedig Harry és Vilmos is között is rossz viszony alakult ki.

Nyitókép: Jeff Schear / Getty Images for Cantor Fitzgerald

#Bulvár#meghan markle#iii. károly#harry herceg#bérlista#fizetés

Címlapról ajánljuk