Bulvár

Molnár Anikó az utálkozókról: Nem az ő számlájukra megy az oldalamból befolyó összeg hó végén

rtl.hurtl.hu

2023. április 2. 20:13

Szerinte a lehetőség mindenki számára nyitott. 

Február elején robbant a hírbomba, hogy Molnár Anikó regisztrált az OnlyFans-re. 

Kedvem van hozzá, meg szeretném mutatni, hogy 47 évesen, filterek nélkül is esztétikus egy női test

– magyarázta döntését. Ahogy a Fókusznak elmondta: eddig is lekurvázták a semmiért, akkor most legalább legyen belőle haszna is.


Molnár Anikó a Blikknek most arról beszélt: akadnak akiket a puszta tény is zavar, hogy a kozmetikai szalonja mellett efféle módon egészíti ki a jövedelmét, de őt nem érdekli az utálkozó felhangok. 

„Egész egyszerűen az a bajuk, hogy irigyek, mert nem az ő számlájukra megy az oldalamból befolyó összeg hó végén, hanem az enyémre. Engem viszont teljesen hidegen hagy, hogy virágos, rajzfilmfigurás profilképpel rendelkező álprofilokról miféle véleményeket írnak a közösségi oldalaimra. Aki valóban sikeres és rendben van az élete, az nem fordít ennyi időt olyasvalakire, akit nem is kedvel” – mondta a Blikknek Anikó.

Aki pedig azt mondja, hogy csak aggódik értem, annak felteszem a kérdést: akkor miért nem aggódott, amikor a koronavírus miatt nem volt bevételem?!

– tette fel a kérdést a híresség, aki úgy véli, hogy a lehetőség mindenki számára nyitott, ő pedig élvezi, hogy van kereslet a fotóira és videóira.

Nyitókép: RTL

#Bulvár#molnár anikó#OnlyFans#erotikus fotók#kritikák

Címlapról ajánljuk