Bulvár

Molnár Anikó elárulta, mi fér bele az OnlyFans-en, és miért nem lett gyereke

rtl.hurtl.hu

2023. február 26. 12:10

Az egykori modell kendőzetlen őszinteséggel vallott.

Február elején robbant a hírbomba, hogy Molnár Anikó regisztrál az OnlyFans-re. Arról beszélt, korábban nem gondolta volna, hogy ekkora az érdeklődés iránta, amit egy Instagramra feltöltött fénykép is megerősített benne.

Kedvem van hozzá, meg szeretném mutatni, hogy 47 évesen, filterek nélkül is esztétikus egy női test

– magyarázta döntését. Szerinte nincs miért szégyenkeznie, ráadásul, ahogy a Fókusznak elmondta: Eddig is lekurváztak a semmiért, akkor most legalább legyen belőle hasznom. A riportot az alábbi videóban nézheti meg.


Az oldalával Molnár Anikó eddig közel egymillió forintot keresett, de ebből még a profiljával foglalkozó szakembereket is ki kell fizetnie.

Most Hajdú Péter műsorában arról is mesélt, mi az, ami belefér neki, és mi az, ami nem. A tusolás például igen, de a simogatás már tabu neki.

Ezért nem lett gyereke

Molnár Anikó a műsorban azt is elárulta, miért nem született soha gyereke.

Hogy miért nem fejlődött ki bennem az anyai ösztön, azt nem tudom. Fogalmam sincs... Meglátok egy kisbabát, akkor meg imádom. De az, hogy ő az enyém legyen és a nap 24 órájában felelősséget tartozzak, az meg megrémít valahogy. Amikor valaki mondja, hogy babát vár, még könnybe is lábad a szemem, de magamról nem tudom elképzelni, hogy anyuka legyek. Nem tudom, hogy miért

– mondta a Blikk szemléje alapján Anikó, akinek korábban két abortusza is volt. Ezekről is őszintén beszélt.

Amikor terhes voltam, mentem be a kórházba abortuszra és előtte van egy vizsgálat. Direkt kértem az orvost, hogy ne hangosítsa fel a monitort, szívhangja volt, és felhangosította

– mondta Hajdú Péter műsorában.


Nyitókép: RTL Fókusz

#Bulvár#molnár anikó#OnlyFans#gyermekvállalás

Címlapról ajánljuk