Bulvár

„Ó ne, istenem, ne!” - megmutatta az influenszer, hogyan bukott le félrelépő párja nyaralásukon

rtl.hurtl.hu

2023. április 2. 11:59

Az inkriminált pillanatokat is nyilvánosságra hozta.

Nagyon kínosan bukott le egy ausztrál influenszer, Kayla Gardner párja, ráadásul félrelépését a lehető legnagyobb nyilvánosságnak mutatta be korábbi párja, írta meg a New York Post.

Gardner és barátja egy óceánjáró hajón pihentek, amikor a férfi azt mondta, elmegy ennivalóért. Azonban nem fizikai táplálékra gondolhatott és nem kettejük számára, ugyanis a legfelső, medencés fedélzeten egy hölggyel enyelgett. Talán sosem bukik le, ha Gardner barátnője nem pörgette volna a kamerák felvételeit (a hajón követni lehet, hogy melyik fedélzeten mi történik), így kiszúrva, hogy a férfi egy ismeretlen nővel kerül közelebbi kapcsolatba.

Gardner a TikTokon videósorozatban mutatta be az eseményeket. Az első videóban a nő felelevenítette, hogy milyen kifogást talált ki exe, hogy elhagyhassa a kabint:


Az is látható, hogy először még össze is szólalkoznak barátnőjével, hogy biztosan nem a párja van a képeken, egy másik kameraszögből viszont teljesen egyértelművé válik, hogy nagyon is. Ekkor a megcsalt félt felkiált:

Ó ne, istenem, ne!

Később a barátnők azt is végignézték, hogy a férfi ölelkezik a másik nővel és telefonszámot cserélnek. Hogy mi lett a rajtakapás vége, nem tudható, inkább csak sejthető. Az influenszer egy olyan videót tett ki, amelyen keresőhajók kutatnak az óceánjáró körül. Ezt nyilván viccnek szánta, de hogy jó vége nem lett a kalandnak, azt reakciója alapján kijelenthető.

Nyitókép: Kayla Gardner / TikTok

#Bulvár#influenszer#hajó#nyaralás#megcsalás

Címlapról ajánljuk