Bulvár

Egy titkos kóddal fogják vissza Vilmos hercegék a gyerekeket a fontos eseményeken

rtl.hurtl.hu

2023. április 1. 16:40

Ha elhangzik a mondat, a gyerekek egyből megjuhászodnak.

Közeleg Károly királlyá koronázása, ami az elmúlt évek egyik legfontosabb ceremóniája lesz a királyi család számára, amiben szerepe lesz  György hercegnek, Sarolta hercegnőnek és Lajos hercegnek is.

Az ilyen protokolláris eseményeken fontos, hogy a család legifjabb tagjai is megfelelően viselkedjenek, ez azonban nem egyszerű, néha elszalad velük a ló. Ekkor húzza elő Katalin hercegné a titkos fegyverét: a kódmondatot, ami ha elhangzik, a gyerekek egyből megnyugszanak.

Tom Quinn író – aki a királyi családról írt korábban könyvet – is erre hívta fel a figyelmet a Mirrorban. Szerinte azt nem tudjuk, mit mondhat Katalin, de biztos benne, hogy „egyszerű szavakra kell gondolni, például, hogy „jó, akkor tartsunk egy kis szünetet, ám a gyerekek szempontjából ennek a néhány szónak sokkal nagyobb súlya van, mint gondolnánk”.

Erre már korábban is volt példa. Tavaly például egy ünnepségen Lajos unta el magát és kezdett el grimaszolni, illetve a nyelvét kinyújtani. Katalin ekkor bevetette a kódmondatot és a fia egyből megnyugodott.

Nyitókép: Katalin cambridge-i hercegné, valamint lánygyermeke, Sarolta hercegnő a Király Kupa elnevezésű vitorlásversenyen a Wight-sziget partjainál 2019. augusztus 8-án. Fotó: MTI/EPA/Andy Rain.

#Bulvár#katalin hercegné#vilmos herceg#gyerekek#nyugtatás#nevelés#kódmondat

Címlapról ajánljuk