Bulvár

Meghan Markle pert nyert a saját féltestvére ellen

rtl.hurtl.hu

2023. április 1. 14:33

A bíró szerint nem történt rágalmazás és meg is indokolta, miért.

Meghan Markle már két éve adta a nagy vihart kavart interjúját Oprah Winfreynek, de még mindig mindig ültek el a hullámai – írja a hvg.hu.

A sussexi hercegnét a saját féltestvére, Samantha Markle perelte be, mert szerinte megrágalmazta őt, amikor azt állította, hogy gyerekkorában egykeként nőtt fel, illetve azért, mert úgy vélte, a hercegné hamis információkat adott át A szabadság nyomában című könyv szerzőinek.

Bár a Meghan Markle által Oprah Winfreynek elmondottak esetében többmindenről kiderült már, hogy nem igazán fedik a valóságot, a most született ítéletben ilyen megállapítás nem született.

Az ügyben eljáró floridai bíró elutasította a keresetet, mivel a hercegné „véleményt nyilvánított a gyerekkoráról és a féltestvérével való kapcsolatáról”, és mivel véleményről van szó, nem lehet hamisnak minősíteni, a kijelentés objektíven nem ellenőrizhető vagy empirikusan nem bizonyítható.

Meghan Markle amerikai színésznő, Harry hercegnek, a brit uralkodó másodszülött fiának felesége. Fotó: MTI/EPA/Andy Rain.

#Bulvár#meghan markle#bíróság#samantha markle#ítélet#rágalmazás

Címlapról ajánljuk