Bulvár

„A Blahán csövezik, nincs mit ennie, villamosozik és buszozik, hogy ne fagyjon meg éjszaka” – aggasztó híreket közölt Beatről a rapper

rtl.hurtl.hu

2023. április 1. 10:16

A Fekete Vonat egykori sztárjának nincs hol aludnia az ismerőse szerint.

Egy hónapja történhetett valami, erre utalt Zsebeházi Zoltán, a Zsebe művésznevű rapper Beat kapcsán. A Blikknek arról számolt be, hogy akkor „elkezdett hangfelvételeket küldözgetni és hívogatni. Kijött valami cikk, hogy a muszlim barátai segítenek neki, hogy legyen hol aludnia. Nagy kamu az egész.”

A Blahán csövezik, nincs mit ennie, villamosozik és buszozik, hogy ne fagyjon meg éjszaka, és ötezreket kéreget kölcsön. Azt mondja, majd tízet ad vissza. Várja a nagy pénzt, amit állítólag azért nem kap meg, mert nincs számlaszáma, mert hajléktalan, de aztán azt kérte, utaljak neki. Mondom, mire, tesó?

– nyilatkozta Zsebe a lapnak, aki azt állította, hogy a barátai látták, ahogyan Beat kaszinókban játszik.

Még mindig elhiszi magáról, hogy sztár, pedig sosem volt, maximum a mellette álló emberek

– mondta.

Beat csütörtök este a Népszínház utcából jelentkezett a közösségi oldalán. Ebben nehezményezte, hogy nagy anyagi bukás volt a januári teltházas koncert. A Népszínház utcán végigmenve az előadó egyre jobban felidegesítette magát, L. L. Juniort vádolva azzal, hogy hiába állt a színpadon tízezer ember előtt, hiába írt ő „tíz dalból nyolcat”, háromszáz forint van a zsebében, zenésztársának pedig „több százmillió forintja”.

Állj elém, Junior, ha ember vagy, ne a háttérből mutyizzál! Ne testőrökkel meg maffiákkal, gyere te meg én, baszd meg! Beszéljük meg, hogy volt ez a koncert

– fakadt ki Beat.

 

#Bulvár#Beat#fekete vonat#l. l. junior#koncert#zsebe

Címlapról ajánljuk