Bulvár

A szabadban szexelnél? Ezeket a szabályokat mindenképp be kell tartanod!

rtl.hurtl.hu

2023. március 31. 15:51

Itt a tavasz, tombolnak a hormonok. Ha kültéri kalandra vágysz, nem árt alaposan felkészülnöd az óvintézkedésekre.

Rengeteg pár állítja, hogy a szabadtéri szerelmeskedések megfűszerezik a kapcsolatukat és a szexuális életüket, mások viszont kétkedve állnak a dologhoz. Többen felhívják a figyelmet a törvénysértésre, aminek letartóztatás is lehet a vége, éppen ezért egy Sex Outside nevű oldal összegyűjtötte a legfontosabb tudnivalókat a nyilvános akciókról, és egy 5-ös listát is összeállított a szabályokról:

1. Kölcsönös beleegyezés

Mint minden alkalommal, amikor szexuális tevékenységet folytatsz, az alapos kommunikáció elengedhetetlen. Győződj meg róla, hogy a partnered sem érzi feszélyezve magát a kültéri móka során! Húzzátok meg a határokat!

2. Légy körültekintő!

Mivel nem mindenhol törvényes a szabadban szexelni, légy diszkrét, és válassz egy olyan helyet, ahol kevésbé valószínű a lebukás! Romantikusnak és izgalmasnak tűnhet egy vadvirágos mezőn szexelni, de lássuk be, nem a legideálisabb választás.

3. Gondolj a higiéniára!

Használj intim törlőkendőt, és a föld vagy fű helyett inkább egy lepedőn szeretkezz! Ha hajlamos vagy a húgyúti fertőzésekre, inkább kerüld a szabadtéri szeretkezést! Ha van lehetőséged, a rovarirtó sprayt se felejtsd otthon. Mégis ki szeretne egy szúnyogcsípést a fenekén?

4. A biztonság nem csak a négy fal között fontos

A terhesség és a különböző szexuális betegségek megelőzése érdekében a szabadban is használj óvszert vagy más védekezőeszközt!

5. Takaríts össze magad után!

Az aktus után úgy távozz a helyszínről, ahogy megtaláltad azt! Nyilvánvalóan te magad sem szeretnél használt gumiba tenyerelni vagy feküdni romantikázás közben.

Nyitókép: pexels.com

 

#Bulvár#szabad#szex

Címlapról ajánljuk