Bulvár

Intim karrierbe kezdett a 42 éves kamionsofőr, irdatlanul meggazdagodott

rtl.hurtl.hu

2023. március 31. 15:04

Magányosnak érezte magát, pajzán tartalmakat kezdett előállítani. 

A Daily Star mutatta be Lorelei Findst, aki pajzán tartalmaival egy hét alatt többet keres, mint egy év kamionozással. Utóbbit mégsem hagyta ott, pedig a lap szerint trollok azzal igyekeztek megbántani őt, hogy „nem lehet lányosan kinézni és férfimunkát végezni.”

Finds azt állítja, hogy évi több százezer dollárt keres azzal, hogy megosztja követőivel az „őrült dolgokat, amiket az úton csinál”.

Az Egyesült Államok déli részéről származó Finds hét és fél évvel ezelőtt kezdett el kamionozni, útja pedig nem volt zökkenőmentes, mivel sok férfi azzal piszkálta, hogy nőies külsejével nincsen helye egy ilyen férfias szakmában.

A 42 éves nő önmagát úgy jellemzi: nappal kamionsofőr, éjjel pajkos modell. Kamionos munkája mellett kezdett el szexi tartalmakat árulni, miután magányosnak érezte magát útközben. A hölgy több, leginkább az intim tartalmakra koncentráló előfizetéses oldalon is a legkeresettebb modellek között van, a legjobb fél százalékon belül. 

Elárulta: több mint nyolc éve szingli, de most úgy érzi, hogy több mint 40 ezer pasija van. Mellettük a TikTok-on osztja meg vad szexuális és kamionos életmódjának részleteit. Állítása szerint a férfiak imádják, hogy 42 éves, annyira, hogy fiatalabb tartalomelőállítók gyakran azt állítják, hogy annyi idősek, mint ő. 

Nyitókép: loreleifinds / TikTok

#Bulvár#OnlyFans#lorelei finds#kamion

Címlapról ajánljuk