Bulvár

Ennyi pénzt keresett eddig a magát Madeleine McCann-nek valló lengyel nő a hírverés óta

rtl.hurtl.hu

2023. március 30. 12:59

Kiderült, hogy mit tett eddig zsebre Julia Wendell a szerepléseknek köszönhetően.

Bár az ügyészség és a rendőrség sem tartja valószínűnek, hogy Madeleine McCann még él, egy 21 éves lengyel nő mégis azt állítja, hogy ő a Portugáliában 2007-ben eltűnt leicestershire-i kislány. Julia Wendell, aki azóta online zaklatók célpontjává vált, Dr. Phil műsorában tűnt fel, ahol többek között arról is mesélt, hogy már elvégezték rajta a DNS- és a genetikai teszteket, amiknek az eredményére várnak.

A műsorban Fia Johansson, egy magát médiumnak valló magánnyomozó is részt vett a lánnyal. A nő korábban felkereste Juliát, hogy megvizsgálja az állításait, és neki köszöhetően a rendőrség biztonságba helyezte az azóta támadások célpontjává vált Juliát.

Johansson a Dr. Phillel való beszélgetés után Instagramon válaszolta meg azt a kérdést, hogy mennyi pénzt kerestek Juliával az utóbbi időben a médiában való szereplésükkel – írta meg a Daily Star.

Hello srácok! Hogy kerestünk-e pénzt Dr. Phil műsora miatt? Valójában egy fillért sem kaptunk. Nem kaptunk semmit, Julia sem kapott semmit, csak felment a színpadra, magát adta és elmondta az igazságot. Sokan azt is kérdeztétek, hogy bármilyen más sajtóorgánumtól, például a Radar Online-tól kapott-e pénzt Julia. A válasz: nem

– állítja a magánnyomozó.

Nyitókép: Getty Images

#Bulvár#madeleine mccann#pénz#eltűnés

Címlapról ajánljuk