Baleset-bűnügy

A magát Madeleine McCann-nek valló nőnek menekülnie kell

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. március 7. 8:42

A lengyel Julia Wendell online zaklatók célpontjává vált, amióta közölte, hogy ő Madeleine McCann, a Portugáliában 2007-ben eltűnt leicestershire-i kislány.

Egy biztonságos új lakhelyre kellett menekíteni azt a 21 éves lengyel nőt, aki hatalmas feltűnést keltett azzal, hogy bejelentette, ő Madeleine McCann, írja a Daily Star.

Julia Faustyna, akit Julia Wandelt és Julia Wendell néven is említenek a lapok, februárban állt elő azzal, hogy ő a Portugáliában 2007-ben eltűnt leicestershire-i kislány. Állítását állítólagos bizonyítékokkal is alátámasztotta, Instagramon fotókat, dokumentumokat is közzétett a személyazonosság igazolására.

Fia Johansson, egy magát médiumnak valló magánnyomozó Lengyelországba utazott, hogy meglátogassa Juliát, és megvizsgálja állításait. Johansson egy hétvégi Instagram-bejegyzésében elmondta, hogy Julia halálos fenyegetéseket kapott az interneten, és ezt a rendőrség nem veszi félvállról. A fiatal nőt éppen ezért egy biztonságos helyre vitték, amiről nem tudhatják a rosszakarói, hogy hol van.

A lengyel rendőrség nagyon komolyan veszi a dolgot. Nagyon-nagyon komolyan. Jelen pillanatban Julia biztonságban van

– nyilatkozta Johansson a RadarOnline-nak, hozzátéve, hogy addig ott is marad, amíg ki nem derül, hogy pontosan hol és hogyan fogjuk végzik el a DNS-teszteket.

Julia családja cáfolta, hogy a lányuk lenne Madeleine McCann: kézzel fogható emlékeik, hivatalos dokumentumaik és fotóik vannak, amelyek azt bizonyítják, hogy Julia az ő lányuk. Azt közölték, hogy Julia már nagykorú, elköltözött otthonról, nem jár kezelésekre, tévképzetei vannak, az állapota pedig egyre csak romlik, mivel gyógyszereket sem szed.

#Baleset-bűnügy#bűnügy#madeleine mccann#julia wendell

Címlapról ajánljuk