Bulvár

VV Kriszti: A gonoszkodó prolikat nem bírom, akik úgy bántanak, hogy szutyok

rtl.hurtl.hu

2023. március 23. 14:30

Nehezen viseli a negatív kritikákat a VV11 nyertese.

Karnics Krisztina, azaz VV Kriszti két héttel ezelőtt nyerte meg a ValóVilág 11. évadát, most pedig a Blikk Sztárok a Páczban! című műsorának vendége volt.

A realitysztár elmondta, milyen érzések vannak benne, miután nyert 36 millió forintot, és sikerült-e azóta VV Melinával rendeznie a kapcsolatát.

Édesemnek most se mondanám. Ő mindig ugyanazt hajtogatta rólam, hogy rátelepszek emberekre, manipulátor vagyok, színészkedem, szeretnék is színésznő lenni. Impulzív vagyok, a valódi énem az, amit a ValóVilágban lehetett látni. 

Az is kiderült róla, hogy nagyon megviseli a negatív kritika. „Van, hogy random eszembe jutnak, és így elgondolkozom, hogy biztos nekem kellett volna nyernem? Hogy nem lett volna jobb, ha nem én nyerem, és akkor nem lesz az emberekben ez az elégedetlenség? Kételkedem sokszor magamban, tudod, hogy nem én akartam, ne engem szidjatok, mert én nyertem, nem tudok ezzel mit csinálni. ”

Meg nyilván a gonoszkodó prolikat nem bírom, akik úgy bántanak, hogy szutyok, meg satöbbi. Azokat abszolút nem

– fejtette ki.

Elárulta, jelenleg ismerkedik valakivel, de mivel még nagyon friss a dolog, bővebben nem szeretne beszélni a témáról. A VV-nyertes arról is beszélt, hogy az édesanyja büszke rá, az édesapja azt mondta, jobban örülne, ha egy diplomát mutatna fel, de VV Kriszti azt mondta neki, hogy ami késik, nem múlik. 

Nyitókép: RTL

#Bulvár#vv kriszti#vv11#negatív kommentek#bántó kommentek#instagram#közösségi média#való világ

Címlapról ajánljuk