Bulvár

Tom Cruise a szcientológia miatt nagyon rég nem tartja a kapcsolatot a lányával

rtl.hurtl.hu

2023. március 23. 11:15

A színész vallása tiltja, hogy kapcsolatban álljon nem hívő emberekkel.

Tom Cruise és Katie Holmes sokáig Hollywood egyik álompárjának számítottak, majd 2011-ben borult a bili, és Katie Holmes bejelentette, hogy elhagyja a színészt. Ahogy arról mi is beszámoltunk, a válásban a szcientológia is szerepet játszott, ugyanis a színész a vallása elvei alapján szerette volna nevelni az akkor 5 éves kislányukat, Suri Cruise-t, azonban ezt Katie Holmes nem akarta. 

A Page Six értesülései alapján a színész nagyon hosszú ideje nem találkozott a lányával, és egyáltalán nem része az életének. Ezért sokan a Szcientológia Egyházat tartják felelősnek, aminek tanai között szerepel, hogy a hívők nem állhatnak kapcsolatban nem hívőkkel, így a színész kapcsolata mind Katie Holmes-szal, mind közös kislányukkal Surival, szabályszegésnek minősült. Az egyház szerint Katie Holmes egy „elnyomó ember”, aki a vallás ellensége.

Az oldalnak nyilatkozó forrás már 2016-ban úgy vélte, hogy Tom Cruise agyát vélhetően átmosták, és az ő vesztesége, hogy a vallása miatt lemond a lányával való kapcsolatáról. Egy másik forrás szerint a színésznek bizonyára az a terve, hogy megvárja, míg a most 16 éves Suri elég idős lesz ahhoz, hogy meggyőze a szcientológia tanairól, és távolabb kerüljön az anyjától.

Tom Cruise a szcientológia miatt nem tartja a kapcsolatot a lányával
Tom Cruise és lánya 2012-ben - Fotó: James Devaney / WireImage / Getty Images

Tom Cruise közösségi oldalán nyoma sincs annak, hogy lenne lánya, valamint a színész saját weboldalán lévő biográfia is kizárólag a karrierjére fókuszál, nincs említve, hogy valaha is családos ember lett volna.

Pedig Tom Cruise sokkal színesebb pályát és életet tudhat maga mögött, mint egy fegyelmezett szcientológusról gondolnánk. Hogy mi minden történt vele, kiderül az rtl.hu róla szóló portréjából: Mit takar a tökéletes mosoly? 60 éves lett Tom Cruise, az utolsó igazi mozisztár

A színész máskor is került már kellemetlen helyzetbe a vallása miatt, legutóbb a Directors Guild of America díjátadóján viccelődött rajta a házigazda.

Nyitókép: Kevin Winter / GA / The Hollywood Reporter / Getty Images

#Bulvár#tom cruise#katie holmes#szcientológia#vallás#apaság#család

Címlapról ajánljuk