Bulvár

Hollywood vígjátékkirálya Tom Cruise-t alázta egy díjátadón: a szcientológia is előkerült

rtl.hurtl.hu

2023. február 20. 11:02

Judd Apatow nem kímélte a Top Gun-sztárt.

Közismert, hogy Tom Cruise a Szcientológia Egyház tagja és az antidpepresszánsok ellenzője – Judd Apatow ebből is viccet csinált a Directors Guild of America díjátadójának házigazdájaként, írja a LADbible.

„Amikor Tom Cruise a kanapán ugrált Oprah Winfrey műsorában, mindannyian azt gondoltuk, ez az alak megőrült. Most, hogy sziklákról motorozik a mélybe, és a bázisugrást is gyakorolja, úgy vagyunk vele, hogy Tom rendben van. Nem, Tom nincs rendben. Valakinek el kéne magyaráznia neki, hogy léteznek speciális effektek is. 60 éves vagy, Tom. Ideje lenyugodni” – kezdte Apatow, akinek olyan vígjátékokat köszönhetünk, mint a 40 éves szűz és a Felkoppintva.

Úgy tűnik, csak két dologtól fél: az antidepresszánsoktól és a gyerekek együtt nevelésétől. Csak emiatt a fellépés miatt dupla adag Prozacot vettem be. Gondolják, ha Tom Cruise antidpresszánst szedne, azt mondaná, hogy nem ugrom le a kicseszett szikláról, hiszen gazdag vagyok?

 – folytatta Apatow.

A díjátadó házigazdája Cruise magasságát (170 centiméter) is célba vette.

A Maverick speciális effektjei elsőosztályúak. Az egymásra pakolt telefonkönyveket se látni, amikre Tom Cruise-t ültették, hogy elérje a vadászgép műszerfalát

– poénkodott Apatow.

Majd visszatért a kaszkadőrmutatványokra:

Minden egyes új mutatvány, amit Tom Cruise bemutat, olyan, mint a szcientológia reklámja. Ez benne lenne a Dianetikában? Mert a Tórában semmit sem írnak a szikláról való leugrásról.

A lap azt írja, Tom Cruise nem volt jelen a díjátadón, de a Top Gun Maverick rendezője a közönség soraiban ült, és nem fogadta túl jól Apatow poénjait.

Nyitókép: Austin Butler és Tom Cruise a hagyományos Oscars Nominees Luncheon rendezvényen. Fotó: Frazer Harrison/Getty Images

#Bulvár#judd apatow#tom cruise#szcientológia#magasság#kaszkadőr

Címlapról ajánljuk