Bulvár

Peter Srámek: Tíz évig senkinek nem fájt, mi van Zámbó Jimmy kocsijával

rtl.hurtl.hu

2023. március 23. 19:05

Az énekes három éve vette meg a néhai Király autóját. 

Március közepén kis híján kitört a Jimmy-háború: ahogy korábban megírtuk, Alekoszt felháborította, hogy Peter Srámek, aki A Király című, RTL+-on látható sorozatban Zámbó Jimmy dalait énekelte, megvehette Jimmy legendás Mercedesét, ráadásul pár hónapja össze is törte egy közúti balesetben. Alekosz szerint Zámbó Jimmy járgányának egy csepeli múzeumban lenne a helye.

„Az autó eladó volt, én pedig megvettem, ez egy szimpla adásvétel volt. A SRAMEK-001 rendszám a sorozat egyik betétdalához készült forgatáson volt az autón, tehát nem ez a rendszáma, de egyébként ha ez lenne, akkor sem lenne hozzá Alekosznak semmi köze” – reagálta akkor Peter Srámek, aki most a Blikknek mutatta meg azt a Mercedes S500-as autót, amivel egykor a Király utazott.

Jimmy autója évekig kallódott, míg a fiatal énekes rátalált az interneten. Peter Srámek szerint évekig nem érdekelt senkit, hol van a kocsi, majd miután kiderült, hogy ő vezeti, nagy felháborodást keltett.

Nem az a kérdés, miért van nálam a kocsi, hanem hogy miért adták el. Egy internetes portálon láttam, ahol szoktak régi kocsikat árulni. Kérdeztem a srácot, aki árulta, mióta van nála, azt mondta, már fél éve. Mindig jött egy-két ember, beleült a kocsiba, de nem vette meg. Tíz évvel ezelőtt eladták ezt a kocsit, és tíz éven keresztül nem tudták, hol van az autó, senkinek nem fájt, mi van Zámbó Jimmy kocsijával. Most meg hirtelen, amikor kiderült, hogy én vagyok a tulajdonos, elkezdtek róla beszélni 

– értetlenkedett az énekes, aki januárban balesetet szenvedett az autóval, de most újra az eredetihez méltó állapotban tündököl. Az autó értéke egyébként mintegy 26 millió forint. 

„Soha nem titkoltam, hogy Zámbó Jimmy-rajongó vagyok. Ha volt olyan tárgy, ami hozzá kapcsolódott, és volt rá pénzem, megvettem. Szeretem azt az embert, a munkásságát, imádom a dalait” – tette hozzá az énekes, akitől a mai napig követelik a Jimmy-dalokat a koncerteken, ő pedig kielégíti a közönség vágyait. 

Ha azt mondják, ezt elfogadják tőlem és akarják, miért ne tenném meg? Istentől kaptam egy tehetséget, és azt mondják, hogy a hangom a Királyéhoz hasonlít… 

Nyitókép: Balogh Zoltán / MTI

#Bulvár#peter srámek#zámbó jimmy#jimmy#A Király#mercedes#alekosz

Címlapról ajánljuk