Bulvár

Papp Gergely: Nagyon nagy trében voltam. Miután otthagyott, úgy keltem fel, hogy ziháltam.

rtl.hurtl.hu

2023. március 23. 7:04

A műsorvezető előző szakításáról beszélt, de van egy új nő is az életében, akiről azt mondta: „van köztünk egy elég markáns korkülönbség, amit én nem érzek, de tudom, hogy a társadalom nem így lesz vele”.

Papp Gergely műsorvezető előző kedvesével akár az életét is le tudta volna élni. A válása után ismerkedett meg a fiatal lánnyal, kapcsolatuk több mint két évig tartott. A Story szemlézte Kadarkai Endre a Nemek igenje című műsorát, amelyben Papp Gergő arról beszélt: a válása utáni kapcsolat nem az ő akaratából ért véget. 

Nagyon nagy trében voltam, és ez nem is volt titok. Mint akit agyonvertek. Miután otthagyott, úgy keltem fel, hogy ziháltam. Azt éreztem, hogy meg fog állni a ketyerém. Ilyen állapotban nem voltam még. Szédelegtem, bolyongtam, semmi másról nem lehetett velem beszélni

– fogalmazott a műsorvezető, akinek eközben dolgoznia kellett. 


Már kollégái is figyelmeztették, hogy szedje össze magát. Arról is beszélt, hogy bár sokan erre biztatják, ő nem akarja élvezni a szingliséget, jobban szeret kapcsolatban lenni. 

Most is van egy nő az életében, de róla szinte semmit sem árult el. Szíve választottját a tévében pillantotta meg, ráírt néhány hete, most pedig az ismerkedési fázisban vannak. 

Van köztünk egy elég markáns korkülönbség, amit én nem érzek, de tudom, hogy a társadalom nem így lesz vele. És én vagyok az idősebb

– fogalmazott Papp Gergely, aki kiemelte: jelenleg plátói rajongásról van szó.

A Reggeliben Papp Gergely azt mondta, gyárilag kedves:


Nyitókép: RTL

#Bulvár#papp gergely#párkapcsolat#korkülönbség

Címlapról ajánljuk