Bulvár

Videón, ahogy egy majom elrabol egy kiskutyát

rtl.hurtl.hu

2023. március 22. 10:44

A korábban történtek ismeretében nem biztos, hogy túlélte a háziállat a támadást.

Az indiai Jaipur városában történt a furcsa eset, amikor egy majom a helyi piacon felkapott egy kiskutyát, és a tetőn keresztül elszaladt vele – hívta fel LADbible a meghökkentő esetre a figyelmet. A felvételen látható majom King Kongra emlékeztető jelenetet hajtott végre a piactéren, azzal a különséggel, hogy ő aztán nem engedte el áldozatát.  A piacon vásárlók tátott szájjal figyelték az eseményeket: voltak, akik nevettek a látottakon, és voltak, akik elszörnyedtek.


Az egyelőre nem ismert, hogy mi történt ezután a kiskutyával, de az Indiában korábban történt majomtámadások fényében nem biztos, hogy túlélte a rablást. A Jaipurtól 1000 kilométerre lévő Maharastrát 2021-ben például majmok lepték el, miután egy ott élő kutya megölte egyik kölyküket. A majmok állítólag bosszút forraltak, és közel 250 kutyát öltek meg: magukhoz ragadva a négylábúakat felvitték őket magas fák tetejére, majd onnan hajították a mélybe áldozataikat. A hatóságoknak később sikerült befogni a majmokat, és egy erdőbe szállították őket.

Jaipurban található egy hindu templomkomplexum, amely egy nagy majomkolóniának ad otthont. A Majom templomnak is nevezett vallási zarándokhely sok turistát vonz az állatok jelenléte miatt, azonban a helyiek arra figyelmeztetnek mindenkit, hogy legyenek óvatosak, és tartózkodjanak a majmoktól, mert azok könnyen agresszívvé válhatnak, és előszeretettel lopnak el tárgyakat az arra járóktól.

Nyitókép: YouTube

#Bulvár#majom#kutya#rablás

Címlapról ajánljuk