Bulvár

Bomba robbant Tóth Gabiék házában? Nagyon úgy néz ki

rtl.hurtl.hu

2023. március 21. 16:17

Komoly munka folyik.

Nagyban folynak a felújítási munkálatok Tóth Gabi és Krausz Gábor szentendrei házában, amit Gábor egy Instagram-sztoriban mutatott be. A ház úgy néz ki, mintha bomba robbant volta: a vakolat mindenhol hiányzik, parketta és csempe sincs.

A felvételhez a szakács azonban azt írta, hogy a munkálat „mindjárt kész”, tehát már közel lehet a pár a beköltözéshez. A Blikk szerint Tóth Gabi korábban arról beszélt: hetek óta fúrnak-faragnak a vidéki otthonukban, hogy még tavasszal birtokba vehessék az új helyet.

Tóthnak nagy álma válik valóra azzal, hogy a Dunakanyarban, Szentendrén kezdhet új életet a családjával. Emeletes családi házuk sokablakos, tágas szobákkal és nagy terasszal rendelkezik.

Korábban arról is beszámoltunk: Tóth Gabi életében most érkezett el az a pillanat, hogy felnőtté váljon. „Életem első saját otthona, első saját hitele, első ilyen hatalmas felelőssége, és első házátalakítása, hamarosan első óvodai beszoktatása. Bevallom, picit betojtam, hogy képes leszek-e végigcsinálni, pláne, hogy a hiedelemmel ellentétben a mi szakmánk azért elég bizonytalan, de legalábbis ciklikus” – tette hozzá.

Nyitókép: Tóth Gabi az Ez itt a kérdés című műsorban / MTVA

#Bulvár#tóth gabi#szentendre#otthon#felújítás#krausz gábor

Címlapról ajánljuk