Bulvár

Tóth Gabi hitelre vette új otthonát

rtl.hurtl.hu

2023. március 13. 9:56

Az énekesnő 35 évesen kezd felnőtté válni.

Az rtl.hu is megírta, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor új házba költöznek: „Új kezdet, új otthonunk” – írta hétvégén 24 óráig elérhető Instagram-történetében az énekesnő.

A csalad.hu-n blogot vezető Tóth Gabi most Felnőtté válás címmel osztotta meg legújabb irományát, amiben első saját otthonáról is írt, amit hitelből finanszírozott.

Megvettük életünk első közös otthonát a Krauszommal. Már nem bérlemény, nem másnak fizetek, hanem a banknak, de legalább ez már a miénk lesz. Mi alakítjuk, rendezgetjük, bár még inkább abban a fázisban van, hogy bontjuk atomjaira, hogy azután újra összerakhassuk. Őszintén nem látom még, hogy ebből az állapotból hogyan lesz pár hét múlva költözés, de muszáj, hogy legyen. Úgyhogy, ha más nem, még a földön alszunk majd és lavórban fürdünk, de ott leszünk együtt, és ezzel egy gyermekkori álmom válik valóra. Még el sem hiszem, hogy megtörtént!

– írta az énekesnő, aki Instagramon egy képet is megosztott a felújításra váró ház teraszáról. 


Tóth Gabi életében most érkezett el az a pillanat, hogy felnőtté váljon.

Életem első saját otthona, első saját hitele, első ilyen hatalmas felelőssége, és első házátalakítása, hamarosan első óvodai beszoktatása. Bevallom, picit betojtam, hogy képes leszek-e végigcsinálni, pláne, hogy a hiedelemmel ellentétben a mi szakmánk azért elég bizonytalan, de legalábbis ciklikus.

– szemlézte az énekesnő friss blogbejegyzését a 24.hu.

Nyitókép: Cseke Csilla / MTI

#Bulvár#tóth gabi#vidék#otthon#lakáshitel#krausz gábor

Címlapról ajánljuk