Bulvár

Polgár Árpád életveszélyes állapotban került kórházba, intenzív osztályon ápolták

rtl.hurtl.hu

2023. március 19. 7:25

A 24.hu szemlézte Polgár Tünde és Polgár Árpád szombati YouTube-videóját, ameyből kiderült: a férfi február végén megcsúszott floridai házuk teraszán, és „brutálisan nagyot esett”. „Árpi elcsúszott a teraszon, és arra rohantam oda, hogy nem kap levegőt, fennakadtak a szemei, és csak rázkódik a földön, mint akinek epilepsziás rohama van. Azt hittem, hogy megint a háta, mert egyszer már eltörte a gerincét. Azonnal üvöltöttem Daninak, hogy hívja a mentőt. Hat percen belül itt volt a mentő, akkor Árpi felpattant, elkezdett öltözni, látszott, hogy fogalma sincs, hogy hol van, semmiről nem tud. Rosszul lett, kijött belőle minden, ott találtak rá a mentősök, onnan sikerült a kórházba bevinni” – magyarázta Polgár Tünde, aki a sokk hatására pánikrohamot kapott, a fia támogatta. Férje nem emlékszik a történtekre, csaknem egy hét kiesett az emlékezetéből.

Polgár Árpádot rögtön az intenzív osztályra vitték. Az esés következtében akkora erővel verte be a fejét, hogy az agya előre ütközött a koponyájának, és bevérzett. Az ehhez hasonló sérüléseket az esetek 10 százalékában élik túl.

A házaspár a videóban elmondja, csaknem négy héttel az esés után Polgár már sokkal jobban van, de hosszú rehabilitáció áll még előtte. Nagyon kell vigyáznia magára, ugyanis mostantól a legkisebb fejsérülés is végzetes lehet számára.

A tanulság, hogy az embernek jobban oda kell figyelnie magára, és nagyon nagy dolog, hogy újraszülethettem

– fogalmazott Polgár Árpád.


Nyitókép: RTL

#Bulvár#polgár árpád#baleset#intenzív osztály

Címlapról ajánljuk