Bulvár

Sáfrány Emese elárulta, miért könnyebb egyedülálló anyaként ismerkedni

rtl.hurtl.hu

2023. március 17. 9:06

Már nem könyörög a gyűrűért és egy kisbabáért, ráadásul sokkal háziasabb is, mióta gyereke van.

Sáfrány Emese ezúttal egy „érzékenyebb témát” dobott be Instagram-követőinek: a légtornász egyedülálló anyák párkeresési nehézségeiről, vagy épp könnyebbségeiről írt legutóbbi posztjában.

Sokan azt gondolják, hogy nehezebb egyedülálló anyaként ismerkedni. Amúgy sokáig én is ezt gondoltam. Sőt, van aki ettől tart és emiatt fél kilépni egy rossz kapcsolatból.

Aleska most már így látja a szingli mamik helyzetét:

  • „Azzal, hogy már anya vagy nem »fogsz könyörögni a gyűrűért« várva, hogy esküvő után végre jöhessen a gyerek és ezt a férfiak pontosan érzik, hogy te ilyen fajta elvárásokat nem állítasz fel, vagyis ha igen, nem görcsösen teszed meg azt.”
  • „Amióta anya lettél, valószínű sok mindenben változtál, gondoskodóbb, megfontoltabb és házias lettél, aminek sok férfi szintén örülni fog.”
  • „Ezek mellett persze te is sokkal jobban szelektálsz, mert a gyermekedre szánt időt nem akarod felesleges randikra fecsérelni. Így eleve olyannal találkozol, aki úgymond már több rostán átesett, tehát remélhetőleg könnyen komoly kapcsolat alakulhat ki belőle.”


Nyitókép: Nyerő Páros / RTL

#Bulvár#sáfrány emese#anya#egyedülálló#szingli#

Címlapról ajánljuk