Bulvár

Összevesztek, miután összemérték a szaunában a férfiasságukat, 11 késszúrással ért véget a vita

rtl.hurtl.hu

2023. március 15. 18:03

A nem mindennapi eset Németországban történt.

Egy német férfi Paderbornban 11 alkalommal szúrta meg a barátját, miután összevesztek azon, hogy kinek nagyobb a pénisze, írja a Mirror. A 29 éves férfi tavaly áprilisban támadt rá 37 éves társára egy veszekedést követően, a hírek szerint mindketten ittas állapotban voltak.

Hajnali 5-kor kezdték el a szaunát használni, az egyik férfi állítólag sört is öntött a szaunakövekre. A buliban többen is voltak, mind összemérték a férfiasságukat, így alakult ki durva vita a résztvevők között.

A 29 éves férfi elkövető elhagyta a bulit reggel, de még aznap visszatért és egy késsel 11 alkalommal megszúrta a sértettet. Az áldozat súlyosan megsérült a bal karján és a tüdején, ezért azonnal kórházba kellett szállítani.

A támadást követően az elkövetőt letartóztatták, és ellenőrizték véralkoholszintjét, amely még mindig 2,9-es volt, ami majdnem eléri a bűnügyi cselekvőképtelenség szintjét, állapította meg az ügyet tárgyaló bíró.

Az elkövetőt két év felfüggesztett börtönbüntetésre, valamint 10 ezer euró kártérítés megfizetésére kötelezték, miután bűnösnek vallotta magát.

Nyitókép: illusztráció / Getty Images

#Bulvár#késelés#németország#péniszméret

Címlapról ajánljuk