Ekkora már Rihanna terhes pocakjaAz énekesnő háromszor is átöltözött az Oscar-gála alatt, az egyik szettben pedig a hasát is megvillantotta.
Bulvár

Ekkora már Rihanna terhes pocakja

rtl.hurtl.hu

2023. március 13. 12:39

Az énekesnő háromszor is átöltözött az Oscar-gála alatt, az egyik szettben pedig a hasát is megvillantotta.

Rihanna a 2023-as Super Bowl félidejében, fellépése legelején jelentette be, hogy második gyermekével várandós. Az énekesnő most a 95. Oscar-díjátadó vörösszőnyegén mutatta meg pocakját egy testhez simuló fekete bőr ruhában, majd később átöltözött, és egy kövekkel díszített csillogó fekete estélyiben állt színpadra, hogy előadja a Fekete Párduc 2.-ben felcsendült Lift Me Up című dalt, amivel a 2020-ban elhunyt Chadwick Boseman előtt tisztelegtek, és ami a legjobb filmzene kategóriában volt jelölt.


Rihanna a fellépés után még egyszer átöltözött, ezúttal egy zöld szettbe, amiből várandós pocakja is kilátszott. ASAP Rocky, a büszke apuka nem győzte simogatni az énekesnő hasát, átkarolva szerelmét a kamerák kereszttüzében. A 35 éves énekesnő egy selyem szoknyát, egy színben hozzá passzoló bőrkesztyűt, valamint egy szőrös stólát viselt az est hátralévő részében.

Ekkora már Rihanna terhes pocakja
Fotó: ASAP Rocky és Rihanna a 95. Oscar-díjátón

Nyitókép: Robert Gauthier / Getty Images

#Bulvár#rihanna#terhes#várandós#has#pocak#asap rocky

Címlapról ajánljuk