Bulvár

Blikk: Varga Juditék a választás miatt nem váltak el két éve

rtl.hurtl.hu

2023. március 9. 5:59

A Blikk információi szerint „politikai körökből jelezték” az igazságügyi miniszternek, hogy nem lenne szerencsés, ha elválna. 

Varga Judit és férje, Magyar Péter már két éve is közel került a váláshoz, de akkor politikai okokból, a közelgő választás miatt nem váltak el – írta a Blikk. A lap kormányközelből származó információkra hivatkozva közölte:

politikai körökből jelezték Vargának, túl kényes lenne, ha a választás előtt a kapcsolatuk végétől volna hangos a sajtó.

A lap megkereste az igazságügyi minisztert, aki nem nyilatkozott a válással kapcsolatban. Magyar Péternek is kérdéseket tettek fel, ő szűkszavúan reagált. A Blikknek Magyar annyit írt, hogy „kedden minden olyan információt nyilvánosság elé tártunk, ami közérdeklődésre tarthat számot”.

A válásról szóló hírek korábban éppen két évvel ezelőtt röppentek fel, akkor a miniszter még cáfolta az értesüléseket. 

Varga Judit férje most a Facebook-oldalán jelentette be, hogy elválnak, közölve, hogy az utóbbi két hónapban egyértelművé vált, hogy a közös utunk Judittal véget ért. Varga később megerősítette a válásról szóló bejelentést, közölve, hogy „valóban válófélben vagyunk”.

Varga Judit igazságügyi miniszter, mellette férje, Magyar Péter a madéfalvi veszedelem 259. évfordulóján tartott megemlékező misén a székelyföldi Madéfalván, a Szent Anna-kápolnában 2023. január 7-én. Fotó: MTI/Veres Nándor

 

#Bulvár#varga judit#magyar péter#válás

Címlapról ajánljuk