VV Anita elárulta, hányadán állnak VV RicóvalLehet, hogy VV Rico ostromra készül?
Bulvár

VV Anita elárulta, hányadán állnak VV Ricóval

rtl.hurtl.hu

2023. március 8. 17:31

Lehet, hogy VV Rico ostromra készül?

Ahogy arról mi is beszámoltunk, VV Anita és VV Rico újra találkoztak a ValóVilág 11. évadának fináléjában. Bár erről ők nem posztoltak, Kármán Odett Instagram-sztorijából kiderült, hogy a páros az afterpartin közel került egymáshoz, és a buliban áttáncolták az éjszakát. Anitát kérdeztük arról, mit szól hozzá, hogy napvilágot látott a videó.

Nem lepődtem meg, de nem gondoltam, hogy ekkora szenzáció lesz. Jót mosolyogtam rajta

– válaszolta a kérdésünkre, és elárulta, hogy nagyon jól érezték magukat a buliban. 

Hozzátette, hogy bár azóta még nem találkoztak Ricóval, nem kizárt, hogy a közeljövőben összefutnak.

Ma reggel hívott, hogy boldog nőnapot kívánjon, és mondta, hogy később még felhív

– árulta el Anita. 

A játék során előfordult, hogy egymás agyára mentek, különösen, amikor a Páros héten össze voltak kötözve egy bilinccsel:

 

A villabeli sztorikat elkezdtük átbeszélni a stábbuliban, de úgy döntöttünk, hogy későbbre halasztjuk a témát. Majd egyszer eljön az ideje, hogy megbeszéljük, ő miért viselkedett úgy, ahogy, és én miért nem tudtam akkor őt elviselni. Egyelőre barátok leszünk, de nem hinném, hogy ebből több lesz. Most elég sok nő fogja körülvenni, kiderül majd, hogy egyáltalán komolyan gondolta-e a dolgot, vagy csak a bezártság hozta ezt ki belőle. Én örülnék neki, ha megtalálná a boldogságot. Majd meglátjuk, még az is lehet, komolyan gondolta, amikor azt mondta, hogy Anita hadjáratot indít, és ostromolni fog, mint az egri várat

– mesélte Anita. Elmondta, jobban szerette volna, ha Rico nyeri meg a játékot, mert ő kicsit közelebb állt hozzá a villában, de annak is nagyon örül, hogy VV Kriszti vitte el a főnyereményt.

Rico a kiesése után elárulta, hogy számára Anita az igazi nő, akibe teljesen belezúgott a villalét során:


Nyitókép: RTL Sajtóklub

#Bulvár#vv anita#vv rico#kapcsolat#valóvilág11

Címlapról ajánljuk