Bulvár

Fél az előítéletektől az erotikus képeiből élő modell, aki profi partjelző lenne

rtl.hurtl.hu

2023. március 8. 9:12

Szerinte nem kellene problémának lennie, hogy tele van a világháló szexi képeivel.

Debora Peixoto eltökélt szándéka, hogy OnlyFans fiókja ellenére valóra váltsa az álmát, és vonalbíró legyen belőle – írta meg a The Sun. A modell-influenszer már be is iratkozott a brazil Minas Gerais Labdarúgó Szövetség játékvezetői iskolájába, ahol hamarosan megkezdi a képzést.


Debora tisztában van vele, hogy a labdarúgás egy férfiak uralta sport, ezért fel van készülve az előítéletekre, de semmi sem tántoríthatja el őt céljaitól.

Először is, én egy nő vagyok, miközben ez túlnyomórészt egy férfias sportág. Ha egy nő szeretne ennek a részese lenni, az bizalmatlanságot szülhet. Másrészt OnlyFans tartalmakat gyártok, és az emberek azt hiszik, hogy emiatt nem értek máshoz, és nem élvezek semmit ezen kívül.


A lánynak azonban régóta dédelgetett álma, hogy vonalbíró legyen, és célja, hogy a labdarúgó-világbajnokságon is munkát kapjon. Sport iránti szenvedélye évekkel ezelőttre nyúlik vissza, amikor néhány őrültségre is rászánta magát kedvenc csapata miatt.

Amikor épp rajongtam egy csapatért, még utazgattam is, hogy lássam őket játszani. Volt, hogy buszon aludtam, és a házamban egy teljes szobát a kedvenc csapatomnak szenteltem. Manapság már nem csinálom ezt, teljesen pártatlannak kell lennem

– mesélte Debora, aki rengeteg támogatást kap a családjától és a barátaitól, hogy megvalósítsa álmát.

Nyitókép: Instagram @pxtdebora

#Bulvár#OnlyFans#modell#foci#labdarúgás#játékvezető#bíró

Címlapról ajánljuk