Bulvár

L.L. Junior is megszólalt válópere ügyében, nem a pénzről, inkább kislányáról beszélne

rtl.hurtl.hu

2023. március 8. 14:20

A rapper szerint Kinga eszközként kezeli közös kislányukat, hogy bosszút álljon.

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga válóperes tárgyalása ma volt esedékes. A rapper egykori párja megjelent a bíróságon, ahol azt mondta:

nem is a tárgyalás miatt, hanem inkább az életem hátralevő részének alakulása miatt izgulok.

Erre az új kedvesével éppen Dominikán nyaraló Junior is megszólalt, aki szerint sokkal inkább a kislányukról kellene beszélniük, ugyanis vele mindössze hetente kétszer, összesen 140 percet beszélhet. Emiatt úgy érzi magát, mintha „elítélt lenne”. A zenész ezután rátért az anyagiakra is: 

a pénzről pedig egyelőre csak annyit mondok, hogy utazásom napján 11 milliót utaltam el, csak úgy, papír nélkül a hölgynek, és egy csomó pénzt fog alaptalanul még kapni, ami tisztán talált pénz neki, de ő aggódik. Miközben én itt kint dolgozok és édesanyám 67 évesen is dolgozik, éppen a Hunyadi piacon. Nem kell aggódni, mert a kislányomnak mindig mindene meglesz, de az hogy havi 250 000 forintos gyerektartás igénye mellett ő eszközként kezeli Lilit, hogy bosszút álljon az új kapcsolatom miatt, az tényleg felháborító! Egyezzünk meg Kinga és zárjuk le ezt az egész témát!

– írta Instagram-történetében a rapper, aki egy másik sztoriban arról is írt, hogy 10 hónappal szétválásuk után egy Range Rovert ajándékozott Kingának, hogy közös kislányukat biztonságban eljuttassa nap mint nap a bölcsődébe – ami magánbölcsi lévén 200 ezer forintos plusz kiadást jelent.

Új hír

Nyitókép: Reggeli / RTL

#Bulvár#l.l. junior#Körtvélyessy Kinga#válás#autó#pénz

Címlapról ajánljuk